Barça

O tot o res

Els responsables esportius del Barça es veuran en els propers dies amb l’agent de Dembélé per deixar-li molt clar que o renova el seu contracte o haurà de marxar

Ja n’han refusat alguna perquè estava per sota dels 50 milions d’euros, i per menys d’aquesta quantitat no valoren la possible sortida del davanter francès

38

partits

ha jugat aquest any

El FC Barcelona té una situació complicada amb Ousmane Dembélé. El va incorporar per una quantitat desorbitada de diners i el seu rendiment sempre ha estat per sota de les expectatives creades. Les lesions van marcar les seves primeres temporades en el club blaugrana, però en aquest últim any, amb Ronald Koeman, sembla que aquest assumpte ja ha quedat aparcat i que és possible que el futbolista pugui tenir continuïtat en l’equip, un fet que l’ajuda a millorar el rendiment.

El davanter francès té contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2022, i per tant ja li toca passar per oficines per definir el seu futur en el club. Malgrat tots els problemes que ha tingut en la seva estada a Barcelona, el Barça continua pensant que és un futbolista amb unes qualitats especials i que val la pena mantenir l’aposta per ell. A més a més, és jove –té 24 anys– i continua tenint marge de millora, sobretot en l’aspecte tàctic. La direcció esportiva blaugrana el vol renovar, i així ho ha comunicat al seu representant, però encara no han rebut una resposta afirmativa sobre la proposta enviada. En el Barça sospiten que Dembélé podria tenir converses força avançades amb el Juventus de cara a la propera temporada, i que està donant allargues per arribar sense cost de traspàs per als italians i amb una bona prima de fitxatge per a ell.

El Barça, però, conscient d’aquesta situació, no s’ha quedat amb els braços plegats, i també té la seva estratègia. I no li tremolarà el pols si l’ha d’aplicar. El missatge que traslladaran al seu agent és molt clar: o renova o serà traspassat aquest mateix estiu. La voluntat del Barça és que continuï i que ampliï el seu vincle amb el club, però no pensen allargar aquest tema gaire més temps. En els pròxims dies està prevista una trobada amb l’agent de Dembélé per deixar-li clara la situació. Amb la conjuntura tan complicada que hi ha econòmicament, el club no està per estratègies negociadores per millorar les condicions que s’ofereixin. El cas de Wijnaldum n’és un bon exemple. Se li va fer una oferta, el PSG la va millorar ostensiblement i el Barça es va negar a entrar en una subhasta. Ara mateix el club blaugrana ni vol ni pot entrar en aquests jocs tan clàssics dels representants.

A Dembélé se li presentarà una oferta de renovació, i a les seves mans estarà acceptar-la o fer les maletes aquest mateix estiu. De fet, a les oficines del FC Barcelona ja ha arribat alguna oferta pel davanter, però aquesta ha estat rebutjada per insuficient. Dembélé té força prestigi en la lliga anglesa, però el club blaugrana no està disposat a acceptar cap oferta per sota dels 50 milions d’euros. Ni s’ho planteja. El club està convençut que si no arriba a ser per la pandèmia podria demanar segur entre 75 i 80 milions d’euros per ell, i que algun club els pagaria, però la Covid i el fet que només li queda un any de contracte ho dificulta molt. El que sí que tenen molt clar és que per sota de 50 milions no valoraran cap oferta.

Aquesta temporada, Dembélé ha estat un futbolista important per a Ronald Koeman, que ha sabut treure-li el millor rendiment des que va fitxar pel Barça. Ha estat, també, la temporada en què ha tingut més continuïtat. L’extrem francès ha disputat un total de 38 partits aquesta temporada, en què ha marcat vuit gols i ha donat tres assistències. En l’anterior, per exemple, no en va donar cap i només va fer un gol. El Barça està convençut que, per la seva joventut i capacitat de desequilibri, pot continuar sent important en el futur. Això sí, no pensa entrar en el joc d’allargar converses o esperar que s’aprofiti de tenir la paella pel mànec per marxar sense deixar ni un euro a la caixa. Si aquesta és la seva intenció, tastarà molt sovint la grada.

MISSATGE CLAR

Aviat es veuran les cares amb el seu representant i li diran que o renova o marxa

OFERTES

El Barça ja n’ha refusat una per insuficient i el francès té cartell en la lliga anglesa

Pjanic: “Al juliol m’afegiré a l’equip i veurem què passa”

Miralem Pjanic és un dels jugadors amb els quals el Barça no compta i que espera poder traspassar aquest estiu. A més a més, confirmada la continuïtat de Ronald Koeman a la banqueta, la situació del migcampista bosnià encara es complica més perquè l’holandès no compta amb ell. Pjanic, però, es manté a l’expectativa. “Deixar el Barça? És difícil parlar d’això ara. Estic gaudint de les vacances amb la família i és tot en el que estic pensant. La preparació per a la nova temporada comença al juliol, i llavors m’afegiré a l’equip. Veurem què passa més tard”, va assenyalar. Pjanic ha rebut alguna proposta per tornar a Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)