Barça

Barça i City homenatjaran Unzué

Amistós. Els dos clubs s’enfrontaran aquest estiu en un partit que es jugaria a finals d’agost i tota la recaptació anirà destinada a la lluita contra l’ELA, la malaltia que té l’exporter. S’hi podria afegir un duel entre els femenins

A falta de confirmació oficial, el FC Barcelona i el Manchester City ja han acordat que aquest estiu disputaran un partit amistós que ha de servir per homenatjar Juan Carlos Unzué, segons va avançar el periodista Luis Martín, col·laborador d’aquest diari, a la cadena SER. Tots els beneficis que es generin del partit es donaran a la investigació de l’ELA, la malaltia que afecta l’exporter i tècnic del club blaugrana. No hi ha una data definitiva de l’enfrontament però podria ser cap a finals d’agost, el dia 25, amb la lliga i la Premier ja començades. La idea és que també es jugui un amistós entre els dos equips femenins, en el que seria una magnífica jornada solidària al Camp Nou. S’havia especulat que aquest partit podia quedar emmarcat dins el trofeu Joan Gamper, però aquest duel serà el 8 d’agost, en principi. Encara no es coneix quin equip serà el rival dels blaugrana .

Aquest amistós entre el Barça i el Manchester City serà especial perquè Guardiola tornarà a dirigir un altre partit al Camp Nou –ja ho ha fet amb anterioritat en partit oficial– just l’estiu en què el seu nom s’ha tornat a vincular al club blaugrana com a somni del president Joan Laporta. El duel també servirà perquè dos dels nous fitxatges del club blaugrana, el Kun Agüero i Eric Garcia, s’enfrontin al seu exequip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)