Barça

Els agents d’Emerson, a Milà per escoltar l’Inter

Els representants d’Emerson Royal s’han reunit aquesta tarda a Milà amb responsables de l’Inter per tal d’escoltar una possible proposta del conjunt italià, que estaria buscant un lateral dret per si Achraf Hakimi acaba marxant al PSG. El passat 2 de juny el FC Barcelona va anunciar que exercia el seu dret a recuperar Emerson pagant-li al Betis els nou milions d’euros que fixava el contracte. El brasiler ha jugat cedit al Betis les dues últimes temporades.

Malgrat que el Barça el va anunciar com una nova incorporació, aquest diari ja havia explicat que la voluntat del club blaugrana era vendre’l si arribava una bona oferta, que hauria de ser al voltant dels 25 milions d’euros, perquè cal recordar que el Betis s’enduria un percentatge d’una possible venda. Fonts del Barça han confirmat a aquest diari que l’Inter diverses vegades ha mostrat interès per Emerson però que no els hi han fet arribar cap oferta en ferm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)