Barça

El Barça espera la comunicació de competició

Ajornament. Encara no ha estat consultat sobre el possible canvi de data del duel contra el Sevilla i no té clar que vulgui la suspensió

Ara com ara, el FC Barcelona encara no té clar si accepta l’ajornament del partit contra el Sevilla, que estava previst per al dia 11 de setembre. El club blaugrana entén que el canvi de data ha estat una petició que ha fet el club andalús a la federació espanyola perquè LaLiga enviés una sol·licitud al comitè de competició de la federació per demanar “l’ajornament” d’aquest partit i el Vila-real - Alavés, a més d’un seguit de canvis d’horaris. Tot ve produït després de la negativa del TAS a les cautelars que va demanar LaLiga contra la mesura de la FIFA de perllongar el temps de cessió dels internacionals sud-americans perquè hi hauria jugadors que es reincorporarien el divendres després de jugar tres partits i no podrien jugar ni dissabte ni diumenge.

El FC Barcelona està a l’espera de conèixer la decisió de competició, però encara no té una posició clara sobre què vol fer. Està esperant que el consultin i veure quina data proposen per jugar aquest partit. Això sí, el club també té clar que no s’enrocarà en aquest tema, però vol saber què li diuen abans de decidir. Fonts del Barça recorden que a vegades ells també han fet algunes peticions i que no han estat ateses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)