Barça

Via turca per a Pjanic

Barça. El migcampista bosnià troba sortida en el Besiktas, que tanca un acord de cessió que permetrà alliberar més massa salarial al club blaugrana

Tancat el mercat en la lliga espanyola, el Barça encara tenia feina pendent. Una de les operacions que més convenia fer era trobar una sortida a Miralem Pjanic, sense lloc amb Ronald Koeman, amb tres temporades encara de contracte com a blaugrana –fins al juny del 2024– i amb una fitxa elevada. El bosnià ha acabat trobant lloc en una de les lligues que encara no havia tancat el mercat, la turca. El Besiktas va accelerar ahir per fer-se amb els serveis del migcampista, perquè es volia assegurar la seva contractació a temps per inscriure’l en la Champions League, en un termini que s’acabava a mitjanit. Pjanic va viatjar al vespre cap a Istambul, encara sense acord oficial entre els clubs, per sotmetre’s a les proves mèdiques i acabar d’enllestir el fitxatge.

L’acord és per una cessió, i el Barça i el Besiktas es repartiran el sou del futbolista. Pjanic tenia assumit que si volia jugar hauria de canviar d’aires i va provar de tornar a la Juventus, però no hi va haver acord entre els clubs a l’hora d’assumir el salari del migcampista. Un cop tancada l’entesa amb el Besiktas, el Barça farà un pas més en la seva missió d’alliberar massa salarial.

Miralem Pjanic, que va arribar l’estiu passat al Camp Nou amb una operació d’intercanvi amb Arthur Melo, va acumular 30 partits la temporada 2020/21, dels quals 19 de lliga (només 6 com a titular), 8 de Champions, 2 de supercopa i 1 de copa. Ronald Koeman li va perdre la confiança i li va deixar clar que aquesta temporada no tindria oportunitats.

El dorsal 8, lliure

La marxa de Pjanic deixa lliure el dorsal 8, però s’haurà de veure si el Barça li assigna a Àlex Collado. El vallesà no formava part de la llista de futbolistes del primer equip que va facilitar el club un cop tancat el mercat –i que havia d’acabar amb Collado al Sheffield, en una operació que es va trencar–, i tampoc en la del filial, que el club va fer pública ahir.

AMB PRESSA

El club turc va accelerar l’acord amb la idea d’inscriure Pjanic a la Champions

LA CESSIÓ

Els dos clubs compartiran la fitxa del mig, amb contracte al Barça fins al 2024

LA XIFRA

30
partits
amb el Barça va jugar Pjanic el curs passat, 19 dels quals en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)