Barça

Bateig de Luuk de Jong i retorn anticipat de Pedri

Entrenament. El davanter holandès s’entrena per primera vegada amb el Barça i dijous serà presentat

Luuk de Jong ja treballa a les ordres del seu compatriota Ronald Koeman. El davanter holandès va completar ahir a la tarda el seu primer entrenament a la ciutat esportiva Joan Gamper i va conèixer els seus nous companys de vestidor. L’exjugador del Sevilla va arribar diumenge a Barcelona i ahir es va produir la primera presa de contacte amb la plantilla. Durant la sessió va quedar palesa la seva bona sintonia amb Koeman, amb qui ja havia treballat en el passat quan aquest era seleccionador dels Països Baixos. Pendent queda encara el seu retrobament amb Memphis Depay i Frenkie de Jong, que encara no han tornat de la concentració holandesa.

Luuk de Jong ha quedat fora de la llista de Louis van Gaal per als partits de classificació per al mundial de Qatar que el combinat dels Països Baixos està jugant aquesta setmana. De Jong va veure per televisió la golejada contra Montenegro a Eindhoven (4-0) i viurà també des de la distància el partit d’avui contra Turquia (20.45 h). Quedar fora de la llista de Van Gaal va ser una decepció, però ara mateix la seva gran prioritat és el Barça. És feliç en els seus primers dies a Barcelona. Ahir va superar amb èxit la revisió mèdica a primera hora del matí, a l’hospital de Barcelona, a la tarda es va vestir de curt i avui al matí hi tornarà en la segona sessió setmanal dels de Koeman. Luuk de Jong té la mirada fixada en el partit de dissabte al Sánchez Pizjuán. El seu primer desplaçament com a blaugrana serà precisament a Sevilla, casa seva fins fa uns dies. Capricis del calendari. Abans, dijous, serà presentat com a nou futbolista del FC Barcelona. A dos quarts de dues del migdia hi haurà la signatura del nou contracte, en un acte privat al Camp Nou. A tres quarts de dues tindrà lloc la sessió fotogràfica al terreny de joc i a un quart de tres de la tarda es farà l’acte de presentació oficial a l’Auditori 1899. El jugador estarà acompanyat per Joan Laporta, Rafa Yuste i Mateu Alemany.

La fam de Pedri

L’altra gran novetat de l’entrenament d’ahir va ser la presència del canari Pedri. El migcampista tenia permís del club per reincorporar-se als entrenaments a partir de mitjans de setmana, però ha preferit anticipar el seu retorn. Koeman l’esperava dimecres i va tornar ahir. Pedri, que es va perdre el partit contra el Getafe perquè estava de vacances després d’haver jugat l’Eurocopa i els Jocs Olímpics, està centrat en el partit contra el Sevilla i sobretot en el debut del Barça a la Champions del dimarts 14 contra el Bayern de Munic.

PRIMER DIA

De Jong va passar al matí la revisió mèdica i a la tarda va conèixer la plantilla

DIJOUS, DIA D

Serà presentat de forma oficial dijous (14.15 h), al costat de Laporta, Yuste i Alemany
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)