Barça

Kun: “És el moment que tothom agafi responsabilitat”

Escomesa. El davanter del Barça diu que l’equip necessita una aportació coral

Ser davanter en un equip gran mai és una feina fàcil i ara el Barça necessita, certament, una gran aportació golejadora que compensi la sortida de Messi. El Kun Agüero porta aquesta càrrega amb naturalitat, conscient que l’equip no té una figura que pugui substituir les 40 o 50 dianes per temporada. És per això que el davanter del Barça s’ha mostrat, en declaracions al programa Tu diràs de RAC1, serè sobre la temporada de l’equip.

“Ara és el moment que cadascú agafi una responsabilitat important i creure que pot fer les coses bé”, assenyala el davanter: “No cal que un davanter faci 30 gols. I aquesta ha de ser la clau”. Agüero ha arribat al Barça conscient que l’equip necessitarà de l’aportació d’un grapat de jugadors per funcionar, és per això que indica que encara no es veu com a titular. “Ara el que he de fer és posar-me físicament, poder jugar i fer una bona temporada”, diu el jugador, que arrossega una lesió al bessó: “La setmana que ve ja torno al camp. No hi ha un pronòstic de quan tornaré, però la realitat és que avancem molt bé i potser es poden retallar algunes setmanes.” Aquesta lesió va arribar just després de la sortida de Messi, un fet que va provocar certa confusió sobre la continuïtat de l’expunta del Manchester City: “No hi havia cap clàusula [sobre la marxa de Messi] ni res semblant. Jo era aquí i va arribar la lesió, però res més enllà d’això”, ha explicat Agüero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)