El Barça es torna a lluir a domicili

1a divisió. Quarta golejada en quatre partits de l’equip de Giráldez, que no troba rival en un inici de competició immaculat

Vila-real 0 Barcelona 8

VILA-REAL:de Toro, Olivia, Mata, Miguélez, Soldevila, Ainoa, Medina (Laura, 60’), Prades (Cienfu, 63’), Nerea (Vera Rico, 78’), Sheila (Pinel, 66’), Aixa (Belén, 46’).BARCELONA:Coll, Crnogorcevic (Rolfö, 59’), Pereira, Paredes, Torrejón (Jana, 59’), Guijarro (Bruna, 68’), Aitana, Alexia (Engen, 68’), Graham (Mariona, 59’), Oshoala I Martens.GOLS:0-1 (16’) Martens. 0-2 (28’) Putellas. 0-3 (36’) Torrejon. 0-4 (47’) Bonmatí. 05 (52’) Putellas. 0-6 (55’) Oshoala. 0-7 (80’) Oshoala. 0-8 (82’) Martens.ÀRBITRE:Gallastegui Pérez.

4 0 1 3 4 17

El Barça continua buscant un rival que li pugui competir els partits en l’inici de lliga. El Vila-real ni es va acostar al nivell de l’equip blaugrana, que va sumar la quarta golejada en quatre partits i que s’encamina cap a una altra temporada esplèndida en la lliga.

Lieke Martens va inaugurar el marcador gràcies a un potent xut que va obrir el marcador en el minut 16. El domini va ser de l’equip visitant des dels primers instants, però el Barça no va aconseguir el segon gol fins a la primera mitja hora de joc, quan Putellas va engaltar una rematada de la frontal. La intenció del Vila-real era sortir al contraatac, però el Barça es va mostrar ferm i va acabar sentenciant abans del descans amb la diana de Torrejon, aprofitant una assistència d’Oshoala.

Després del descans, el Barça va liquidar del tot el seu rival. Crnogorcevic va posar una centrada que Bonmatí va rematar amb el cap amb molt d’encert. Poc després, Putellas va signar el seu doblet després d’una passada de Graham. La davantera Oshoala es va apuntar a la festa amb un altre doblet que va completar en 25 minuts. I en el tram final, Martens també va fer el seu segon gol particular, i la diana que tancava l’enfrontament.