Barça

Alèxia Putellas i Pedri guanyen el premi Memorial l’Aldo Rovira

Doble guardó. La dotzena edició dels premis és la primera en què es distingeix també la millor jugadora blaugrana de la temporada

Alèxia Putellas i Pedri són els guanyadors de la dotzena edició del premi Memorial Aldo Rovira, que des del 2010 distingeix el millor futbolista del Barça. Aquesta és la primera edició que incorpora premi per a una futbolista, i la vallesana, escollida per la UEFA com a millor jugadora europea del curs 2020/21, s’endú també l’Aldo Rovira, que té com a guardó una obra de l’escultora Montserrat Garcia Rius.

Alexia Putellas és un dels pals de paller del Barça, que va tocar sostre la temporada passada amb el triplet (lliga, copa i Champions). També s’estrena en el palmarès Pedri, que va protagonitzar un aterratge impactant al primer equip del Barça i va ser un dels jugadors més regulars i més utilitzats.

L’exdirectiu del Barça Josep Lluís Rovira va posar en marxa el premi com a homenatge el seu fill Aldo, que va morir a 37 anys víctima d’un accident de moto. El jurat el formen representants dels mitjans de comunicació. Des del curs 2009/10, han guanyat el premi Leo Messi (sis vegades), Éric Abidal, Javier Mascherano, Luis Suárez, Gerard Piqué i Marc-André ter Stegen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)