Barça

Laporta: “Vaig tenir l’esperança que Messi es quedés a jugar gratis”

L’Argentina no va passar de l’empat en la visita a Asunción, contra el Paraguai (0-0). L’‘albiceleste’ torna a tenir partit de classificació per al mundial de Qatar 2022 dilluns a la matinada contra l’Uruguai (1.30 h), i el dia 15, tercer test d’aquesta aturada del mes d’octubre, contra el Perú (1.30 h).

Mentrestant, el nom de Leo Messi ha tornat a ser notícia a Barcelona en les últimes hores. El president del Barça en va parlar extensament a RAC1. Laporta assegura que durant les negociacions, en algun moment, va arribar a pensar en la possibilitat que acceptés jugar sense cobrar fins que la situació econòmica del club estigués arreglada: “Vaig tenir l’esperança que Messi em digués: «Jugo gratis.» Però això hauria estat ser un il·lús. No podem demanar a una persona del nivell de Messi que arribi a aquest extrem. L’hauríem pogut compensar quan el club hagués recuperat l’economia, sí, però no li podíem exigir això.”

Laporta admet que no ha parlat amb ell des que va marxar del Barça i diu que la relació es va refredar en el moment en què no hi va haver acord: “Quan vam ser conscients que l’operació no es podia fer, això va generar una decepció per a ambdues parts.” “A ells els pressionava el PSG i estic segur que tenia l’oferta del PSG mentre negociava amb el Barça. No va arribar després.” “No teníem ‘fair play’. No hi havia la possibilitat de mantenir-lo a la plantilla. Mantenir-lo posava en risc la institució”.

Malgrat el distanciament, Joan Laporta es continua mostrant obert a la possibilitat de fer-li un homenatge en el futur: “M’agradaria que tingués un homenatge, sí. Mereix que el barcelonisme li pugui agrair tot el que ha fet pel Barça. També a Pau Gasol.”

Laporta: “Koeman mereix confiança i estic content d’haver-li donat un marge”

Des del dia del Wanda, Ronald Koeman viu aixoplugat sota el paraigua de la ratificació pública de Laporta. El neerlandès, però, sap que l’imminent triple examen que el Barça ha d’afrontar contra el València, el Dinamo i el Real Madrid en els pròximes tres partits seguits al Camp Nou tornarà a ser determinant per al seu futur a la banqueta. De moment, ahir, nova mostra de suport del president: “Vaig parlar amb persones de la meva confiança i vaig arribar a la conclusió que li havia de donar un marge de confiança. Koeman és un mite del barcelonisme i va decidir venir al Barça en una situació de màxima dificultat. Li vaig preguntar: «Tu confies en aquest equip?» I em va dir: «Necessito recuperar els lesionats.» El vaig veure fort. No ha pogut comptar amb Dembélé, Agüero, Ansu... Era de justícia donar-li aquest marge de confiança. Estic content d’haver pres aquesta decisió. Amb Xavi hi parlo sovint. Som amics. Igual que l’altre dia vaig parlar amb en Pep. Però repeteixo: estem orgullosos de tenir Koeman d’entrenador.”

En la carpeta de renovacions, Laporta va confirmar les paraules del CEO, Ferran Reverter. La setmana que ve hi haurà novetats pel que fa al futur de noms com Pedri, Ansu i Gavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)