Barça

Giráldez: “Volem que la gent s’animi”

El Barça viatja avui cap a Dinamarca per enfrontar-se demà (18.45h) al Koge, en el segon partit de la fase de grups de la Champions femenina. Les blaugrana són favorites contra un rival va perdre en la primera jornada contra el Hoffenheim (5-0). El tècnic, però, és prudent. “Van líders a la seva lliga i serà un partit difícil”, ha assegurat Jonatan Giráldez, que ha destacat: “Costarà adaptar-se al terreny de joc, ja que és de gespa artificial.” El tècnic ha valorat també l’absència de restriccions als estadis, que els permetrà omplir el Johan Cruyff: “Com més gent tinguem a l’estadi, molt millor. La força que ens dona l’afició és molt important. Al proper partit hi podrem tenir tothom i volem que la gent s’animi”.

També ha parlat del 100% de l’aforament permès Irene Paredes: “És una gran notícia que puguem omplir l’estadi. Quan ens envoltem de la nostra gent, traiem un plus. Si ens poden donar aquesta ajuda extra, molt millor”. La blaugrana està satisfeta de la seva integració a l’equip: “Em trobo un equip molt competitiu, intentant millorar cada detall. Envoltada de les companyes, tot és més fàcil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)