Barça

El Barça empata a dos gols contra el Cornellà en l’estrena del Kun

Amistós. L’equip dirigit per Ronald Koeman ha realitzat un partit d’entrenament contra l’equip del Baix Llobregat al camp Tito Vilanova. Els gols blaugrana els han fet el Kun Agüero i Coutinho

El Barça ha realitzat aquest matí un partit d’entrenament contra el Cornellà al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a Sant Joan Despí. L’equip blaugrana ha empatat a dos gols contra el conjunt del Baix Llobregat en un matx que ha servit per posar a punt els futbolistes menys habituals i els que surten de lesió, com el Kun Agüero, autor d’una de les dues dianes –l’altra l’ha fet Coutinho. Pel Cornellà, que milita al grup 2 de la primera divisió FEF, els gols han estat obra d’Eloy Gila i Alex Pla.

En el partit amistós ha quedat palès que jugadors com el Kun Agüero, Ansu Fati, Jordi Alba, entre d’altres, es troben a plena disposició pel tècnic Ronald Koeman de cara als propers enfrontaments de vital importància que el conjunt culer afrontarà en la lliga i també en la Champions League.

D’altra banda, els futbolistes convocats per la selecció espanyola, Sergi Busquets, Sergi Roberto, Eric Garcia i Gavi s’han reincorporat al grup després d’acabar la seva participació a la lliga de les nacions de la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)