Barça

El protagonista

Memphis Depay

Un gol alliberador

Memphis Depay necessitava tornar a marcar un gol. I que aquest no fos des del punt de penal. Els seus dos últims gols havien estat des dels onze metres i no marcava de jugada des del 29 d’agost. Una sequera massa llarga per al referent ofensiu del Barça d’aquesta temporada amb el permís d’Ansu Fati, que no va jugar contra l’Alavés perquè continua amb molèsties al genoll. Memphis havia fallat un penal decisiu contra el Rayo Vallecano. Possiblement li passés pel cap que si hagués marcat potser Ronald Koeman, el seu gran valedor, encara seguiria a la banqueta blaugrana. Però va fallar i el seu compatriota ja no dirigeix l’equip. Ara ho fa de manera interina Sergi Barjuan en espera que arribi Xavi Hernández.

Malgrat el canvi de tècnic, el rol de Memphis dins l’equip no ha de variar. Ell ha de ser una de les referències de l’atac i per això necessitava tornar a marcar. Feia tres partits que no ho feia i el seu gol va ser una manera d’alliberar-se. No va servir per aconseguir els tres punts, però com a mínim va posar punt final a una mala ratxa que l’estava incomodant i generant-li dubtes. El gol va ser preciós. Una rosca des de la frontal de l’àrea que es va colar per l’escaire després de rebre una passada de Jordi Alba. Era el minut 48 del partit i el Barça aconseguia obrir la llauna en un partit on va exhibir alguna millora en el joc però que no va ser suficient per aconseguir la victòria. L’alegria del gol de Memphis, però, va durar poc perquè l’Alavés va empatar tres minuts després.

El davanter holandès hauria pogut tornar a marcar, però el gol se li està resistint. Koeman ja es queixava que faltava efectivitat i ahir al Camp Nou va tornar a quedar demostrat. Memphis va enviar una pilota al pal en el minut 58 quan va rebre una fantàstica assistència de Gavi. El toc suau, però, no va voler entrar. I poc després era Nico González qui assistia l’holandès, però el porter de l’Alavés, Sivera, va aturar-li el xut. Amb el seu gol, es distancia com el pitxitxi de l’equip amb cinc dianes. Ansu Fati i Braithwaite el segueixen amb dos gols cadascun.

Agüero, el company en atac, a l’hospital

Acompanyant Memphis en l’atac blaugrana va jugar el Kun Agüero. El davanter argentí, que estrenava segona titularitat, no va tenir una bona nit perquè poc abans de la mitja part va haver de ser substituït en sentir-se marejat després de topar amb un rival en un salt. Agüero es va estirar a la gespa per poder ser atès i no va poder continuar. Seguint el protocol en aquests casos, el jugador va ser traslladat a un hospital en una ambulància perquè li fessin proves. En el seu lloc va entrar Coutinho.

81
intervencions
1
passada de mèrit bona
2
pilotes recuperades
1
gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)