Barça

Ningú els pot fer ombra

1a divisió. El Barça esclafa la Real Sociedad, el segon classificat, en el Johan Cruyff i les noies de Giráldez certifiquen que no tenen rival en la lliga

Barça 8 Real Sociedad 1

BARÇA:Paños; Marta, Paredes, Mapi León, Rolfö (Jenni, 59’); Aitana (Crnogorcevic, 78’), Patri (Engen, 78’), Alèxia; Graham (Leila, 46’), Oshoala (Pina, 71’) i Martens.REAL SOCIEDAD:Adriana; Emma, Tejada, Maddi, Nuria (Izarne, 71’); Gaby (Claudia, 83’), Arnaiz (Viles, 90’), Gemma; Amaiur (Mirari, 71’), Franssi i Eizaguirre.GOLS:1-0, Rolfö (3’); 1-1, Franssi (9’); 2-1, Oshoala (23’); 3-1, Oshoala (38’); 4-1, Martens (62’); 5-1, Jenni (65’); 6-1, Maddi (p.p) (83’); 7-1, Martens (87’); 8-1, Pina (92’).ÀRBITRE:Zulema González (gallega). Grogues a Emma (52’) i Gaby (77’).PÚBLIC:3.549 espectadors.

El Barça femení no té rival. No hi ha en la lliga cap equip que pugui fer ombra a les de Jonatan Giráldez. Ahir van esclafar la Real Sociedad, el segon classificat, amb un contundent 8 a 1 i es distancien més al capdavant de la classificació. Les basques no han ofert una mala imatge, però no han pogut fer res contra la superioritat de les blaugrana, que s’han imposat amb gols d’Oshoala (2), Rolfö, Martens (2), Jenni Hermoso, Clàudia Pina i Torre, en pròpia porteria.

Les blaugrana s’han avançat mitjançant un gol de Fridolina Rolfö, però la Real ha empatat gràcies a un gol de Franssi. Sense por, les visitants han gaudit d’alguna ocasió més però de mica en mica han anat veient-se superades per les blaugrana, inabastables. Oshoala ha fet el segon i Alèxia ha enviat una pilota al pal poc després. Abans del descans, de nou Oshoala feia el tercer. És l’onzè gol de la davantera aquesta temporada.

El guió no ha variat en la segona meitat i el Barça ha seguit amb el seu domini aclaparador. I aquest s’ha anat traduint amb més gols. N’han arribat fins a cinc més. Han marcat Martens, Jenni Hermoso, després Torre en pròpia porta, de nou Martens i Pina ha tancat la golejada amb un gran xut de rosca ja en el temps afegit.

Homenatges en la prèvia

Abans del partit, l’equip ha homenatjat Bruna Vilamala, que es va lesionar de gravetat en un amistós amb la selecció espanyola sub-23. Les titulars han sortit a la gespa amb una samarreta en què es podia llegir el missatge: “Ànims, Bruna.” També ha rebut el seu reconeixement la portera Sandra Paños, que ha superat els 200 partits com a jugadora del FC Barcelona. El directiu responsable de l’equip femení, Xavier Puig, ha fet entrega a Paños d’una samarreta commemorativa per aquesta xifra tan espectacular i rodona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)