Barça

L’avís de Sergi: “No ens hem de crear angoixa”

Sovint, la por et fa prendre males decisions o bé t’inhabilita per decidir i et bloqueja. I això és el que Sergi Barjuan no vol que li passi al seu equip de cap de les maneres. Sap perfectament que avui contra el Dinamo de Kíev s’hi juguen molt, però espera que l’equip estigui tranquil. “Tots saben la importància del partit i els tres punts, però això no ha de crear angoixa. Els jugadors estan habituats a jugar amb qualsevol tipus de pressió, però demà n’hi ha molta. Avui hem insistit als jugadors perquè siguin ordenats, que siguin el Barça que volem, i això s’ha de traslladar al camp”, va assenyalar. Ell, com a exjugador, sap perfectament que un triomf convincent avui en la Champions pot canviar la dinàmica de l’equip i tornar-se a guanyar un respecte. “El Barça té l’obligació de guanyar sempre, i en moments febles com ara l’única manera de fer-nos respectar és guanyant. Demà tenim un escenari ideal. Una victòria ens donaria molta alegria i canviaria la manera de veure’l dels culers.”

A més, recupera per a aquest transcendental duel diverses peces importants. “El fet de recuperar jugadors és important per la competència, és una motivació per a tothom. És important que tinguin minuts. Per al grup és bo i hem d’aprofitar que ens aportin tot el que tinguin a les botes per donar-nos una alegria.” D’altra banda, es veu amb capacitats per recuperar la millor versió de Coutinho. Sergi Barjuan va explicar que en aquest poc temps que fa que entrena el primer equip el que està buscant és connectar amb els futbolistes, que se’l creguin, i ja en l’aspecte tàctic, que juguin “ordenats i amb intensitat”. Evidentment, li ha costat trobar somriures dins el vestidor perquè la situació no és fàcil, però no s’ha trobat un grup trencat: “Hi ha jugadors amb experiència, com els capitans, que aporten més que els joves, però la relació entre joves i veterans és molt bona. Quan les coses no funcionen es diuen coses que no són així. Al vestidor la unió està servida.”

El tècnic barcelonista també va tenir paraules sobre el Kun Agüero després de l’arrítmia. El tècnic va explicar que havia parlat amb el davanter argentí i que estava tranquil. Tancat a l’habitació de l’hospital però tranquil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)