Barça

Sergi Barjuan

Tècnic del Barça

“És una victòria molt important per al club i l’equip”

Sergi Barjuan estava molt satisfet amb la victòria aconseguida al camp del Dinamo de Kíev. Una derrota els deixava pràcticament fora d’Europa però els seus jugadors no van fallar. “És una victòria molt important per al club, per als jugadors, dona confiança. En la xerrada prèvia al partit, com a culer que soc, els he dit que avui era un partit molt important per al club. El sentiment havia de ser especial, que ho havien de donar tot. No sé si ha funcionat, però hem guanyat.”

El tècnic espera que aquesta victòria doni tranquil·litat i l’equip vagi cap amunt. “Avui el sentiment havia de ser el de fer força tots, sabíem que si guanyàvem depeníem de nosaltres. Quan aconsegueixes la victòria, t’alliberes i guanyes confiança per entrenar millor. La dinàmica s’ha de mantenir però cal continuar treballant.” Sergi admet que va fer entrar Dembélé abans del previst i que serà molt important a partir d’ara: “És un jugador diferent, marca diferències. Té un contra un, velocitat, profunditat, visió de joc…” Barjuan dedica la victòria a Kun Agüero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)