Barça

Deixa d’“assaborir” el caramel

Últim partit. Sergi Barjuan s’acomiada de la banqueta del primer equip del Barça satisfet per la feina feta, perquè ha pogut introduir millores que s’han reflectit i el grup ara riu més

Avui, a Vigo, Sergi Barjuan viurà el seu últim partit com a tècnic del primer equip del Barça. Ha dirigit l’equip en només tres partits, suficients per saber que deixarà d’“assaborir un caramel” i que això “sempre disgusta”. Però Barjuan sempre ha tingut clar que la seva posició era d’interí, que el seu pas pel primer equip tenia data de caducitat. Han estat deu dies en els quals Sergi ha “gaudit i après”, i considera que també han estat positius per a l’equip. El deixa en bona posició per classificar-se per als vuitens en la Champions i amb un ambient millor del que hi havia després de les derrotes en el clàssic i contra el Rayo, que van provocar la destitució de Koeman. “He estat proper, calia valorar per què els jugadors estaven així. Quan guanyes, tot és més fàcil. Avui en l’entrenament hem fet un joc divertit, amb rialles. He vist molta gent rient, fent grup. El meu objectiu era aquest”, va afirmar.

Més enllà de l’estat d’ànim, Barjuan també ha introduït alguns canvis que creu que han anat bé a l’equip. “Estic molt content, perquè els petits detalls que he introduït en l’equip s’han vist reflectits.” Ara només queda acomiadar-se amb una victòria contra el Celta a Balaídos, un partit que preveu difícil i en el qual caldrà tenir molt el control de la pilota. L’equip blaugrana tindrà un munt de baixes, com la de Dembélé. El tècnic ahir va defensar la seva decisió de fer-lo jugar més del previst contra el Dinamo. “Havia de prendre decisions. Tots després del partit vam acabar contents. Vam veure Dembélé jugar i ahir es va lesionar per desgràcia. Si avui no estigués lesionat, ningú parlaria. Es va guanyar i va jugar Dembélé. El futbol té aquests riscos.”

El seu relleu serà Xavi, al qual no va voler donar cap consell perquè ell no és “ningú” per fer-ho, més enllà de dir que apliqui tot el que ha après com a jugador i com a tècnic. Barjuan considera que l’equip pot anar cap amunt segur.

EL MÉS DESTACAT

Al final, quan tens un caramel i deixes d’assaborir-lo, et disgusta, però estic molt feliç. He gaudit i he après
Quan guanyes tot és més fàcil. Hem fet un joc divertit, amb rialles. Avui he vist molta gent rient, fent grup
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)