Barça

Sergi Barjuan

Tècnic del Barça

“En la segona part ens hem aculat massa”

Sergi Barjuan s’hauria pogut acomiadar de la banqueta amb una gran victòria a Balaídos, però l’equip no va saber mantenir el nivell de la bona primera part i en una segona meitat desastrosa es va deixar empatar pel Celta. “Les dues lesions de la mitja part ens han fet canviar el plantejament tàctic i això ha influït en el rendiment. No és una excusa, però en la segona part ens hem aculat massa i no hem fet bé la pressió”, va comentar. El tècnic lamentava que aquest resultat embruti una mica la feina que ha estat fent amb l’equip aquests deu dies. “Marxo amb un regust una mica així pel final… Estic content perquè crec que els jugadors han entès el que he transmès. Ha estat difícil perquè van caient jugadors, però crec que si els recuperem a tots assolirem més coses.”

Per la seva banda, De Jong es va mostrar molt crític amb els jugadors. “Hem estat aturats a la segona part. Ens hem oblidat de jugar. Manca personalitat. Hem de canviar, els jugadors, i oferir-nos més quan hi ha pressió del contrari. És un cop molt fort per a nosaltres”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)