Barça

Abraçades a la idea de Xavi

UEFA Women’s Champions League. Aitana ‘compra’ el missatge de Xavi Hernández i diu que avui només val la victòria contra el Hoffenheim

Torna la Champions al Johan. L’actual campió d’Europa rep avui (18.45 h, DAZN i Barça TV) la visita del Hoffenheim en aquesta tercera jornada de la fase de grups i, com va dir Xavi Hernández en la seva presentació, “el Barça no pot empatar o perdre”. L’equip de Jonatan Giráldez compleix el dogma a la perfecció: ple de victòries fins ara aquesta temporada (nou en la lliga i dues en la Champions). Expedient immaculat. L’objectiu d’avui és mantenir la gran dinàmica de joc i de resultats contra un Hoffenheim de dues cares, que en la primera jornada va golejar 5-0 el Koge però que en la segona va perdre a Londres per 4-0. El Barça és líder del grup C amb 6 punts i Aitana Bonmatí s’abraça al missatge de Xavi: “Hem guanyat els dos primers partits de la lligueta i el nostre objectiu demà és guanyar. Com deia Xavi l’altre dia, estem en un club on guanyar és primordial.” “Xavi ha estat el meu ídol, pel seu joc i per la seva forma de ser també fora del camp. La seva tornada em fa molta il·lusió. És una persona de la casa que coneix l’estil Barça. L’aprecio molt.”

Les blaugrana arriben a la cita després de guanyar 0-3 a Eibar i d’haver golejat fa dues jornades la Real per 8-1. Giráldez diu que espera un partit similar pel que fa al plantejament tàctic del Hoffenheim, amb una pressió alta. El tècnic signaria amb els ulls tancats el mateix resultat. “És un equip a qui li agrada pressionar a dalt. Normalment en la lliga juguem contra equips més replegats, amb un bloc baix. Quan un equip intenta pressionar molt a dalt, la dinàmica de partit permet tenir moments per atacar molt ràpid. Haurem de saber interpretar la manera d’atacar en cada moment.”

Com l’equip masculí, el Barça femení també viu afeblit per les baixes. Bruna Vilamala, Mariona Caldentey –recentment renovada fins al 2024–, Andrea Falcón i Graham Hansen no jugaran el partit d’avui. “En el cas de la Carol estem pendents de les proves diagnòstiques. Estem esperant notícies i crec que la setmana vinent sabrem alguna cosa”, explicava ahir Jonatan Giráldez respecte a la noruega, a qui es va detectar fa uns dies un problema cardiològic.

PROTAGONISTES

El Hoffenheim ens plantejarà un partit similar al de la Real. Caldrà interpretar bé la manera d’atacar
Jonatan Giráldez

HOFFENHEIM

Com va dir en Xavi, al Barça guanyar és primordial. La seva tornada em fa molta il·lusió
Aitana Bonmatí
Les alemanyes van golejar en el debut (5-0) i van decebre contra l’Arsenal (4-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)