Barça

Graham Hansen supera l’ensurt i preocupa Oshoala

Infermeria. La noruega s’ha sotmès amb èxit a un tractament diagnòstic i terapèutic de caràcter cardiològic i la setmana vinent iniciarà el camí cap al retorn

Bones notícies per a Caroline Graham Hansen i de retruc també per a Jonatan Giráldez. L’extrem noruega, que va causar baixa dimecres en la golejada contra el Hoffenheim al Johan Cruyff en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions (4-0), s’ha sotmès amb èxit a un tractament diagnòstic i terapèutic de caràcter cardiològic, i la setmana vinent iniciarà el seu procés de readaptació a l’activitat física.

La futbolista, a qui dies enrere se li va detectar un problema cardíac, ha superat les últimes proves mèdiques i torna a somriure. Ara tindrà un retorn progressiu a l’activitat. Combinarà el treball de gimnàs amb sessions a la gespa de manera individual. Caldrà estar atents a com respon a la càrrega física en els pròxims dies, però la idea del club és que pugui tornar als terrenys de joc en qüestió de poques setmanes. Les previsions més optimistes preveuen que podria tornar a competir aquest mateix mes de novembre o el desembre, si s’allarguen els terminis.

El comunicat emès ahir pel club lliga amb les paraules de Giráldez en la prèvia del Barça-Hoffenheim, quan va dir que esperaven tenir notícies positives en breu i que la setmana vinent hi hauria novetats.

Positivisme amb Graham Hansen i certa alarma amb Asisat Oshoala. La victòria contra el Hoffenheim té peatge. La davantera nigeriana va ser substituïda en la segona meitat del partit contra el conjunt alemany i, tot i que en un principi es pensava que era una lesió menor, en el club ara hi ha certa preocupació. Oshoala té afectat el genoll i durant el dia va ser sotmesa a diferents proves, però no serà fins avui que el club emetrà el comunicat mèdic amb l’abast exacte de la lesió. Oshoala se suma a les baixes de Graham Hansen, Bruna Vilamala, Andrea Falcón i Mariona Caldentey.

Demà dissabte, a les dotze del migdia, les blaugrana rebran al Johan la visita del Llevant en la desena jornada de la lliga Iberdrola.

GRAHAM HANSEN

Hi ha optimisme, però caldrà estar atents a com respon a les càrregues físiques

ASISAT OSHOALA

Preocupa el seu genoll. Ahir se li van fer proves i avui hi haurà comunicat mèdic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)