Barça

Tres fixatges en el mercat d’hivern

Xavi Hernández, Mateu Alemany i Jordi Cruyff ja treballen en el nom dels nous reforços de cara a la pròxima finestra de mercat. El club fitxarà. El president Joan Laporta va donar certes pistes al respecte ahir durant la inauguració del nou gastrobar Cal Blay al Camp Nou. La idea del club ara mateix és incorporar tres futbolistes de perfils diferents. Serien en tots els casos jugadors que arribessin en qualitat de cedits i amb opció de compra a final de temporada, perquè ara mateix el Barça no pot assumir cap traspàs important.

La baixa d’Agüero obliga a fitxar un 9 i Xavi ja va deixar clar que la seva idea de joc implica jugar amb extrems oberts a la banda, i aquí és on torna a entrar en joc el nom de Raheem Sterling. L’internacional britànic de 26 anys té contracte amb el City fins al 2023, però ha perdut pes dins els plans de Guardiola i fa mesos que s’especula amb una sortida de l’Etihad. Aquesta no és la primera vegada que se’l vincula amb el Barça. L’opció de Dani Olmo, natural de Terrassa com Xavi, és una opció que agrada molt a Mateu Alemany i el jugador és conscient de l’interès del Barça, però el Leipzig no se’n vol desprendre i no és una operació senzilla. El Barça ja va intentar-ho durant l’afer amb Ilaix i el Leipzig es va mostrar ferm. Xavi també haurà de decidir si aprova un hipotètic retorn de Dani Alves als seus 38 anys. El brasiler vol jugar el mundial de Qatar i va boig per tornar al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)