Barça

Oshoala, dos mesos de baixa

Lesionades. Té una ruptura del lligament encreuat posterior del genoll dret que va fer-se en el duel contra el Hoffenheim. Sandra Paños és baixa contra el Llevant però Mariona ja té l’alta

Els problemes físics també afecten l’equip femení del FC Barcelona. Segons han comunicat els serveis mèdics, Asisat Oshoala té una ruptura del lligament encreuat posterior del genoll dret i haurà d’estar uns dos mesos de baixa. La davantera nigeriana es va lesionar en la segona part del partit de dimecres contra el Hoffenheim en la Champions

Una mala noticia per al conjunt entrenat per Jonatan Giráldez, que perd un dels seus referents ofensius. Oshoala ha disputat 12 partits, en els quals ha marcat 12 gols. És la màxima realitzadora de la lliga, amb 11 dianes en 9 jornades disputades.

Les baixes, però, no s’acaben aquí perquè contra el Llevant tampoc podrà jugar la portera Sandra Paños, que té molèsties als adductors i que ha quedat descartada en espera de la seva evolució.

La bona notícia és que Mariona Caldentey ja ha rebut l’alta mèdica i estarà a disposició de Giráldez de cara a l’exigent duel contra el Llevant, que ocupa el quart lloc en la classificació i és l’actual finalista de la copa i la supercopa.

El tècnic blaugrana no es refia de les valencianes i creu que hauran de treballar de valent per sumar els tres punts. “Juguen amb molta intensitat, preveiem un partit de pressió alta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)