Barça

El col·leccionista de títols

Dani Alves és el futbolista amb més títols en el seu palmarès, amb un total de 43. L’últim el va obtenir en els Jocs Olímpics del Japó al mes d’agost, quan va aconseguir penjar-se la medalla d’or amb la selecció del Brasil, de la qual era el capità. Precisament, es va imposar en la final a la selecció espanyola dels que ara seran els seus companys, Pedri, Eric Garcia i Mingueza. Al brasiler, però, encara li queda un repte per aconseguir, i és guanyar el mundial. Per això busca un equip competitiu que li exigeixi, perquè vol continuar guanyant i arriba en forma a la cita de Qatar 2022.

D’aquests 43 títols, 23 els va aconseguir amb la samarreta del FC Barcelona, al qual va arribar procedent del Sevilla, en què ja havia tingut èxits. Va ser una peça fonamental en el Barça de Guardiola i només va deixar de ser intocable i inamovible en la seva última temporada, la 2015/16. Amb el Barça va guanyar sis lligues, tres Champions, quatre copes, cinc supercopes d’Espanya, tres supercopes d’Europa i tres mundials de clubs. En 391 partits amb el Barça Alves va marcar 21 gols i va donar 101 assistències. Des de la seva marxa que l’equip no ha estat capaç de consolidar un altre lateral dret. I això que es va fitxar Douglas, Aleix Vidal, Semedo, Wagué, Dest i Emerson. Cap d’ells ha estat a l’alçada i qui més temps ha jugat de lateral dret ha estat Sergi Roberto. I mentrestant, Alves va seguir guanyant a Itàlia, França i el Brasil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)