Barça

Continuar amb la dinàmica

Champions femenina. El Barça, que lidera el grup amb un ple de victòries, intentarà seguir amb la seva gran ratxa contra el Hoffenheim i vèncer per segellar la classificació per als quarts

Poc més es pot demanar al Barça femení que entrena Jonatan Giráldez. Fa bona la premissa de Xavi Hernández, el tècnic del masculí, que assegura que al Barça no es pot perdre ni empatar, i per això elles compten tots els seus partits per victòries. I, a més a més, ho fan amb molt bon joc i fidels al model blaugrana. Imparables en la lliga i també en la Champions, en què lideren el seu grup amb un ple de victòries. L’última, aconseguida contra el rival d’avui, el Hoffenheim, per un contundent 4 a 0 al Johan Cruyff.

Però la golejada de la setmana passada no ha de confondre l’equip de Giráldez, perquè les alemanyes són un equip que ja va demostrar a Barcelona que té arguments per fer mal. Van exigir la millor versió de les blaugrana i faran bé de no refiar-se’n, perquè al seu camp el Hoffenheim encara serà més perillós. I arriba a la cita amb la moral alta després d’haver golejat en la lliga el Bayer Leverkusen (7-1).

El Barça, a més a més, té baixes molt importants a la zona ofensiva. Contra el Hoffenheim ja es va lesionar Oshoala, que en té per dos mesos, i avui tampoc podrà disposar de Hansen ni de Martens, que es va lesionar a la mà en el partit contra el Llevant i ha quedat fora de la convocatòria. L’equip és conscient que una victòria el deixa amb els dos peus en els quarts de final. “Si guanyem, farem un pas de gegant, perquè aconseguirem la classificació. Sortirem a guanyar i a fer el nostre futbol, creant ocasions, anant a l’atac”, va afirmar Jonatan Giráldez.

El tècnic del Barça va explicar que hi podria haver algun canvi en l’onze inicial, però que en cap cas farà gaires rotacions. “La intenció és continuar guanyant. No pensem a fer rotacions; sí que intentem dosificar les jugadores que han jugat més, però no hi haurà sorpreses”. El tècnic va elogiar el bon comportament del seu equip en el partit contra el Hoffenheim, perquè van saber contrarestar bé el seu joc de sortir ràpid al contraatac i fer mal. “El Hoffenheim sempre ofereix aquest joc, i el Barça va ser capaç de frenar-lo. Crec que va ser mèrit nostre.”

Rolfö, per la seva banda, va reconèixer que esperen un partit difícil, però que tenen molta “confiança” per tornar a Barcelona amb els tres punts i la classificació a la butxaca. La jugadora també ha dit que es troba còmoda en diverses posicions.

LA PRÈVIA

El Barça té baixes importants a la zona ofensiva, com Oshoala, Hansen i Lieke Martens
Serà un partit difícil, perquè elles són un equip molt físic, però tenim confiança, encara que les respectem molt
Rolfö
La intenció és continuar guanyant. No pensem a fer rotacions i no hi haurà sorpreses en l’onze
Jonatan Giráldez
Si guanyem, farem un pas de gegant, perquè aconseguirem la classificació. Sortirem a guanyar i a fer el nostre futbol

Deu blaugrana a la selecció espanyola

Deu jugadores del FC Barcelona formen part de la convocatòria que el seleccionador absolut espanyol, Jorge Vilda, ha facilitat per a dos partits de classificació per al mundial, contra les Illes Fèroe (dia 25) i Escòcia (dia 30). Les blaugrana citades són Alexia Putellas, Irene Paredes, Andrea Pereira, Mariona Caldentey, Mapi León, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Sandra Paños, Leila Ouahabi i Jenni Hermoso. En l’anterior convocatòria, Mariona es va lesionar, el dia abans de la greu lesió de Bruna Vilamala amb la selecció espanyola sub-23. També formen part de la llista les catalanes Ona Batlle (Manchester United) i Anna Torrodà (València).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)