Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“S’ha de millorar, però era vital començar guanyant”

Xavi Hernández es va estrenar amb victòria com a entrenador del primer equip del Barça. Segurament hauria desitjat patir menys, però en aquest primer partit i tenint en compte la situació de l’equip el més important era sumar els tres punts. “El que més m’ha agradat és l’actitud. L’equip s’hi ha deixat la pell. Hem de jugar millor i hi ha coses que encara no fem bé, però avui era vital començar guanyant”, va dir el tècnic, que durant tot el derbi no es va cansar de donar instruccions als seus futbolistes.

Xavi va reconèixer que tenen moltes coses per millorar però que fent-ho a través de les victòries és “més fàcil”, i va posar com a exemple a l’hora d’atacar: “Hem d’atacar millor, saber quan atacar a l’espai o anar per fora. Però avui era vital guanyar, per a la confiança del grup.” L’entrenador del Barça va elogiar els joves Ilias i Abde, que van ser dos dels destacats en el derbi jugant com a extrems. “Ilias i Abde han fet un partidàs, són talents i és important tenir aquesta generació de futbolistes, que ens ajudarà molt”, va augurar.

Xavi també va voler tenir paraules per a l’afició, que no va deixar d’animar durant tot el partit: “El públic ha estat meravellós. Feia pràcticament sis anys que no venia al Camp Nou i l’ambient ha canviat moltíssim. M’ha encantat.” Busquets, per la seva banda, va dir que l’equip està creixent i que és molt important seguir mantenint la confiança en els joves: “Hem de confiar en la filosofia del club.”

L’AFICIÓ

“El públic ha estat meravellós. L’ambient ha canviat molt, m’ha encantat”

EL PARTIT

“El que més m’ha agradat és l’actitud. L’equip s’ha deixat la pell al camp”

ELS JOVES

“Ilias i Abde han fet un partidàs. És important tenir-los, perquè ens ajudaran”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)