Barça

Dembélé i Dest, en la llista contra el Benfica

Convocatòria. Tots dos han rebut avui l’alta mèdica i Xavi podrà comptar amb ells pel crucial compromís d’aquesta nit al Camp Nou

Ousmane Dembélé i Sergiño Dest són les principals novetats de la convocatòria que ha facilitat Xavi Hernández aquest matí amb vista al crucial partit d’aquesta nit contra el Benfica (21 h). El lateral estatunidenc ja està absolutament recuperat de la seva lumbàlgia i el futbolista francès torna a una llista un cop superada ja l’elongació al semimembranós de la cama esquerra que va patir en un entrenament posterior a la seva reaparició a Kíev contra el Dinamo.

Sense Abde ni Ilias Akhomach, Dest i Dembélé són dos dels candidats a jugar oberts a la banda. També Coutinho. Gavi sembla fixe en aquesta posició. Veurem què acaba decidint Xavi.

La llista completa és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio, Riqui, Dembélé, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Frenkie, Alba, Luuk de Jong, Mingueza, Umtit, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi i Balde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)