Barça

El Barça conquereix l’Emirates

UEFA Women’s Champions League. L’equip de Jonatan Giráldez apallissa l’Arsenal i s’assegura passar als quarts com a primer de grup, en la nit del retorn de Graham Hansen

ARSENAL 0 BARÇA 4

BARÇA:Paños, Marta (Jana, 65’), Paredes, Pereira, Crnogorcevic (Engen, 65’), Alexia, Aitana, Hermoso, Mariona (Leila, 80’), Rolfö (Melanie, 84’) i Martens (Graham Hansen, 65’). ARSENAL:Zinsberger, Foord (Miedema, 59’), Beattie (Sørensen, 80’), Catley, Maritz, McCabe, Little, Maanum (Lia Wälti, 59’), Nobbs (Iwabuchi, 60’), Parris i Mead. GOLS:0-1 (22’) Aitana. 0-2 (28’) Jenni Hermoso. 0-3 (45’+1’) Rolfö. 0-4 (75’) Jenni Hermoso.ÀRBITRE:Anastasia Pustovoitova. T.G.: a Wälti i Mead; a Alexia i Marta Torrejón.

El 20 de desembre el Barça coneixerà el nom del seu rival en els quarts de final de la Champions. Tots els equips que passin com a segons de grup tenen encara 10 dies per invocar totes les divinitats que creguin convenients, perquè ara mateix una cosa és clara: el Barça és el rival a evitar en el sorteig. Deu dies de pregàries a tot Europa.

L’equip de Jonatan Giráldez estarà en el bombo número 1, després d’assegurar-se passar de ronda com a primer classificat quan falta encara una jornada per tancar la fase de grups. Golejada a l’Emirates i objectiu aconseguit, en la nit del retorn de Caroline Graham Hansen després de superar els seus problemes de cor. La reaparició de la noruega va ser l’altra gran notícia positiva del partit.

L’Arsenal venia de perdre per 0-3 contra el Chelsea en la FA Cup i contra el Barça el correctiu encara va ser pitjor. Quatre gols fa uns mesos en el debut al Johan en aquesta edició de la Champions i quatre gols més ahir a Londres. Aquell dia van marcar Mariona, Alexia, Oshoala i Martens. Ahir ho van fer Aitana, Jenni Hermoso (2) i Fridolina Rolfö. I aquesta és precisament la grandesa d’aquest Barça, perquè jugui qui jugui, enamora. És una màquina de fer gols i la gran fortalesa d’aquest equip és que els gols poden arribar des de qualsevol cantó. Alta versatilitat de recursos i gran profunditat de plantilla.

Ni tan sols la baixa d’última hora de Patri va descentrar l’equip. És un equip amb mentalitat guanyadora. Qui pensés que les celebracions per la Pilota d’Or guanyada per Alexia o el fet de tenir ja assegurat el bitllet per a quarts podien ser factors de relaxament o distracció, errava de ple. Aquest Barça mai es cansa de guanyar i aprofita el mínim error del rival per mossegar. Ho va fer Aitana en el primer gol: error clamorós de Beattie en la seva cessió enrere cap a la seva porteria, Aitana va robar la pilota, va encarar l’altra central (Catley) i va superar Manuela Zinsberger amb un xut creuat.

Només sis minuts després, Jenni Hermoso va fer el primer dels seus dos gols: gran passada en profunditat de Mariona per a Rolfö i la centrada de la sueca va ser culminada per Jenni al primer toc. La madrilenya va tornar a marcar en el tram final, després d’una centrada de Graham Hansen. El de la Noruega hauria pogut ser un retorn amb gol, però Zinsberger ho va evitar amb una brutal intervenció, després d’una bona rematada de cap de Hansen.

Abans del doblet de Jenni, Rolfö havia fet el tercer. El millor gol del partit, amb un xut estratosfèric des de la frontal amb l’interior del peu dret.

Patri, positiu per la covid, retinguda a Londres

Patri Guijarro va ser baixa d’última hora en el partit d’ahir contra l’Arsenal. La jugadora va donar positiu per la covid poques hores abans del duel i també es perdrà el clàssic de lliga contra el Real Madrid d’aquest diumenge. Ara haurà de fer la quarantena a Londres. No pot agafar un avió de tornada fins que ho diguin les autoritats pertinents. Personal del club es quedarà amb ella fins que negativitzi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)