Barça

Els sis possibles rivals

Europa League. En el sorteig de dilluns, al Barça li podria tocar el Glasgow Rangers, el Nàpols, l’Olympiacòs, el Lazio, l’Sporting de Braga i el Dinamo de Zagreb

Dilluns el Barça sabrà quin serà el seu rival en el play-off (equivalent a uns setzens de final) de l’Europa League, competició que disputarà a partir del mes de febrer –17 de febrer al Camp Nou i la tornada el 24–, després de quedar eliminat en la primera fase de la Champions. El seu rival sortirà d’entre aquests equips: Glasgow Rangers, Nàpols, Olympiacòs, Lazio, Sporting de Braga i Dinamo de Zagreb. Alguns d’aquests equips tenen alguna mena de relació amb l’equip blaugrana. El Barça, per exemple, va ser el botxí del Nàpols en els vuitens de final de la temporada 2019/2020, el Glasgow Rangers està entrenat per l’exblaugrana Van Bronckhorst, en el Lazio hi ha diversos exblaugrana i en l’Sporting de Braga hi ha Abel Ruiz i és l’equip d’on el Barça va fitxar Trincão. Aquests equips també li poden tocar al Sevilla, que també va quedar eliminat de la Champions en l’última jornada.

Per als vuitens de final ja estan classificats els vuit primers de cada grup i que són West Ham, Olympique de Lió, Mònaco, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Spartak Moscou, Galatasaray i Estrella Roja. En el cas de passar a vuitens, tots els equips que venen de la Champions no tenen el factor camp a favor, així que els dos propers partits que el Barça jugui en l’Europa League seran al Camp Nou. Fins als quarts de final no hi ha sorteig pur, i seria només en aquesta fase quan els blaugrana es podrien enfrontar amb un hipotètic rival de la lliga espanyola. El Barça esquivarà fins als quarts de final els altres equips que van quedar tercers en el seu grup de la Champions.

La final és el 18 de maig a l’estadi Sánchez Pizjuán de Sevilla.

CONDICIONANT

Els equips que provenen de la Champions juguen el primer partit de local

EL CAMÍ

No es trobarà equips de la lliga ni altres eliminats de champions fins als quarts de final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)