Barça

Els premis de Pedri i Martens

Guardonats. El migcampista i la davantera recullen el Golden Boy i el Golden Player, respectivament, en una gala celebrada a Torí

Pedri González i Lieke Martens van ser guardonats ahir amb el Golden Boy i el Golden Player Woman, respectivament, premis que entrega la revista italiana Tuttosport. En una gala celebrada a Torí i acompanyats del president Joan Laporta i diversos integrants del club com ara Enric Masip, Mateu Alemany i Jordi Cruyff, el migcampista i la davantera van recollir el trofeu.

Pedri, tota una sensació la temporada passada, en què amb només 18 anys va irrompre al Barça, en què va ser indiscutible, i també en la selecció espanyola, amb la qual va disputar l’Eurocopa i els Jocs, va ser nomenat millor jugador sub 21 del món. “Soc al club on vull, el Barça. I soc molt feliç, perquè jugar-hi sempre ha estat el meu somni”, va afirmar el canari, que va agafar el testimoni d’Erling Haaland, l’últim guanyador. “El Barça és el millor equip del món i ho hem de demostrar al camp. Estic segur que ens farem forts i durem el club a la glòria com es mereix”, va manifestar el jugador.

D’altra banda, Martens va recollir el premi de millor jugadora després de tenir un paper transcendental en el triplet blaugrana assolit el curs passat. “És espectacular guanyar aquest premi. Òbviament, sense les companyes d’equip no hauria estat possible”, va explicar la futbolista neerlandesa.

EL PROTAGONISTA

El Barça és el millor equip del món. Ens farem forts i durem el club a la glòria com es mereix
Pedri
MIGCAMPISTA DEL BARÇA

Laporta es troba amb Mino Raiola

El president del Barça va aprofitar l’estada a Torí per reunir-se amb Mino Raiola, el representant d’Erling Haaland. D’acord amb el que va dir Fabrizio Romano, Joan Laporta i Mateu Alemany es van trobar amb Raiola per dinar en un hotel, una cita que havien programat les dues parts ja la setmana passada. El dirigent blaugrana i l’agent de jugadors mantenen una bona relació des de fa temps i en la reunió es van abordar diversos temes, com el de Haaland, que marxarà del Dortmund aquest estiu, i també el de Paul Pogba, ja que el migcampista acaba contracte amb el Manchester United el 30 de juny del 2022 i també és representat per Raiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)