Barça

“Hem de serrar les dents i creure-hi”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Guanyar i créixer. Però, sobretot, guanyar. Aquest és el missatge que va deixar ahir Xavi Hernández en la roda de premsa. “El partit contra l’Elx és una prova de foc per veure el que hem treballat durant la setmana i per obtenir els tres punts. Per molt que les sensacions siguin bones, això va de guanyar”, va insistir el de Terrassa. “Hem d’intentar contrastar el nostre model de joc. Ens està costant més del que ens pensàvem. Necessitem més temps, però estem en el bon camí. Veig la gent motivada i soc positiu veient els entrenaments”, va explicar el tècnic, que, no obstant això, veu mancances en el joc col·lectiu. “En l’aspecte futbolístic, ens falta entendre la manera com vull jugar. Hi ha jugadors als quals els costa entendre el joc de posició, cosa que sorprèn estant al Barça”, va dir. “Hem de treballar i guanyar. Serrar les dents i creure en el que estem fent”, va concloure.

Sobre Dembélé

El tècnic també va parlar del francès, que continua sense renovar: “Ahir vaig parlar amb ell i té ganes de seguir. És qüestió d’arribar a un acord entre el seu representant i el seu club.”

“Hem de reforçar l’equip, sobretot al davant”

Xavi es va referir a possibles fitxatges de cara a aquest mercat d’hivern. “Hem de reforçar l’equip, sobretot al davant, i hi estem treballant”, va indicar. “He traslladat al president, a Mateu [Alemany] i a Jordi [Cruyff] el que hem de millorar i on ens hem de reforçar, i ells ho saben i ja hi estan treballant”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)