Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“El partit de Gavi és de barret, és un espectacle”

Xavi mira el futur i envia retrets al passat. “Em sorprèn que aquests últims sis anys s’hagin perdut molts aspectes tàctics. El joc de posició, el tercer home… No ho entenc ni sé què ha passat. Per això ens està costant més”, va lamentar. És la seva crítica per les dificultats que està trobant i que van fer que es patís massa contra l’Elx quan tot anava de cara. “Fins al primer gol de l’Elx, que ha estat un error nostre, estàvem fent un bon partit. Ens falta més ofici. Estem jugant amb joves que marquen la diferència però que necessiten temps.” I dels joves, Gavi l’enamora. “El partit de Gavi és de barret. És un espectacle veure com competeix amb 17 anys, m’emociona. Jo a la seva edat estava espantat... És el futur del club, amb Eric, Nico, Abde, Araujo… La generació que ve és espectacular”, va dir.

Va revelar que, si ho hagués pogut fer, potser hauria sortit amb més joves d’inici, tot i que no tenia retrets per als més grans. “Els veterans s’hi estan deixant la pell, però és una sorpresa que els gols i les assistències siguin dels joves. No és una crítica als veterans. Busquets, Alba, De Jong, Ter Stegen, tots ajuden”, va concloure el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)