Barça

Els capitans, Xavi i Riqui Puig també van votar

Espai Barça. Busquets, Piqué, Alba, Sergi Roberto, Riqui Puig i el tècnic van participar en la votació del referèndum des de la ciutat esportiva

El projecte de l’Espai Barça és cabdal per al futur del club. Després que els socis donessin el vistiplau definitiu a la recerca del finançament, tothom espera que a l’estiu ja es puguin començar les obres, tal com està marcat en el calendari. Però no només els socis del FC Barcelona van votar, sinó que els jugadors que tenen la condició d’associats també ho van voler fer, i van demostrar, un cop més, la seva implicació en el club i el seu futur. I en el primer equip de futbol, són socis els quatre capitans –Busquets, Piqué, Alba i Sergi Roberto– i Riqui Puig, jugador format a la Masia. Tots ells van exercir el seu dret a vot en sortir de l’entrenament a la ciutat esportiva. Després de votar van gravar un petit vídeo per animar la resta d’associats a participar en el referèndum.

Qui també va votar, i va fer-ho afirmativament, és l’entrenador, Xavi Hernández. “Votaré que sí. El club ha de fer un pas endavant i em sembla un projecte espectacular”, va assenyalar en la roda de premsa posterior al partit contra l’Elx. Qui també va voler ensenyar a les xarxes que havia votat va ser Àlex Roca, ambaixador de la fundació del FC Barcelona.

Curiosament, dels capitans que van destapar la maqueta del nou Camp Nou el 21 d’abril del 2016, ja només queda Sergio Busquets. Andrés Iniesta, Leo Messi i Javier Mascherano, que eren els altres tres, ja no formen part del club blaugrana.

XAVI

El tècnic va votar que sí, perquè considera que es farà un pas endavant

CURIOSITAT

Ja només queda Busquets d’entre els capitans que van destapar la maqueta el 2016

Rialles en l’entrenament de l’equip

Els jugadors del primer equip van fer un entrenament de recuperació després de la victòria contra l’Elx al Camp Nou. Hi va haver rialles i es van fer diversos jocs. L’ambient era molt positiu després del triomf. L’equip avui continuarà preparant el duel de dimarts contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)