Barça

“No podem perdre el tren”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Xavi Hernández veu brots verds en el seu Barça i confia en una victòria aquesta nit al Sánchez Pizjuán. “No podem perdre el tren”, va dir l’entrenador. “Estem en una oportunitat enorme per colar-nos en les posicions Champions. Els tres punts ens donarien la quarta plaça depenent del que faci l’Atlético”, va manifestar el de Terrassa, que va lloar el Sevilla. “És un club que està treballant molt bé. Té un dels millors entrenadors, que és Julen Lopetegui, i també té Monchi. El Sevilla ha de ser un exemple per a nosaltres”, va remarcar. “Els veig candidats a guanyar qualsevol competició que juguin”, va completar Xavi, que va afirmar que continuaran insistint en el model de joc: “Serem atrevits, juguem contra qui juguem. Pressionarem alt, intentarem recuperar a camp contrari, tenir possessions llargues, generar ocasions de gol... però estarem davant d’un rival que també ho voldrà fer.”

La renovació de Gavi

També va ser interrogat per la situació contractual de Gavi, a qui el Barça vol renovar. “Si cal ja posarem diners entre tots. Ha de renovar. No podem perdre aquests tipus de jugadors”, va dir. “Ell, Nico, Pedri, Araujo, Abde... han de ser la base del Barça.”

La normativa de les set fitxes professionals

Xavi va explicar que contra l’Elx li van fer rectificar l’alineació. “Carles Naval em va avisar que si hi havia una expulsió d’un jugador del primer equip perdíem els tres punts. N’hi havia posat quatre del filial, i n’hi vaig haver de posar tres”, va dir. “És una norma estúpida perquè estem tallant la progressió de joves”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)