Barça

Madrid-Barça, màxima morbositat

UEFA Women’s Champions League. El Barça evita el PSG i el Lió fins a la hipotètica final de Torí

Bomba en el sorteig celebrat ahir a Nyon. L’actual campió d’Europa ja sap el nom del seu rival en l’eliminatòria dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League. El següent obstacle en el camí cap a la desitjada final de Torí serà ni més ni menys que el Real Madrid. El vestidor blaugrana tenia dues peticions abans del sorteig: la primera, evitar el PSG i el Lió fins a la final, i la segona, un emparellament Madrid-Barça als quarts. Diana. Totes dues coses són una realitat.

Aquesta serà la primera vegada que el Barça i el Real Madrid s’enfrontin a Europa perquè aquesta és la primera vegada que el club blanc juga la Champions. Les blaugrana van quedar primeres del seu grup, amb un ple de victòries (18 punts de 18) i eren el rival que ningú volia, i el conjunt madrileny va ser segon en el mateix grup on hi havia el PSG i era un dels tres possibles rivals que podien tocar a les blaugrana. Els altres eren la Juve –el Barça la va golejar 6-0 en l’últim Gamper jugat a l’agost, amb gols d’Aitana, Hermoso (2), Irene Paredes, Graham Hansen i Bruna– i el Bayern de Munic.

Serà una eliminatòria carregada de morbositat. El Barça mai ha perdut contra el Real Madrid en els únics tres precedents que existeixen. En l’últim, en el partit de lliga jugat aquest mateix mes de desembre a l’Alfredo di Stéfano, el Barça va guanyar per 1-3, amb gols de Martens (2) i Irene Paredes. I en els dos partits de la temporada passada la victòria també va ser per a les blaugrana: 0-4 a Valdebebas i 4-1 al Johan Cruyff.

L’anada es disputarà a Madrid el 22 de març (21 h) i la tornada, el dia 30 (18.45 h). Els altres emparellaments dels quarts de final són: Bayern-PSG, Juventus-Lió i Arsenal-Wolfsburg.

Un camí accessible

El Barça ha tingut un sorteig benèvol perquè en una hipotètica semifinal evitaria els dos equips francesos. El PSG i el Lió només li podrien tocar en la final, que es jugarà al Juventus Stadium de Torí, amb data encara per determinar. La semifinal la jugaria contra el guanyador de l’Arsenal-Wolfsburg i en el cas d’arribar a la final, el Barça actuaria com a local. Contra l’Arsenal, el Barça ja hi ha jugat en l’anterior fase de grups i l’equip de Jonatan Giráldez va solucionar tots dos partits amb golejada: 4-1 al Johan i 0-4 a l’Emirates Stadium fa menys de dues setmanes.

LES REACCIONS

Jugar un clàssic sempre representa una motivació especial per la rivalitat històrica que hi ha entre clubs
Jonatan Giráldez
Real Madrid-Barça 21 h
Anada al Di Stéfano (22 de març)
Barça-Real Madrid 18.45 h
Tornada al Johan Cruyff (30 de març)
Encara queden molts mesos per a l’eliminatòria i ara ens cal tranquil·litat. Serà un gran partit i complicat, segur
Jonatan Giráldez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)