Barça

L’última cita d’un any màgic

1a divisió femenina. El Barça busca contra el Madrid CFF el quinzè triomf en la lliga (17 h)

El Barça tanca aquesta tarda al Johan Cruyff (a les 17 h, Esport3 i Barça TV) un 2021 històric i inoblidable, el del triplet. Abans del parèntesi, l’equip blaugrana rep el Madrid CFF. “Esperem que la gent que vingui al Johan pugui gaudir de l’últim partit”, explica Jonatan Giráldez. Tot i el domini absolut, amb 14 victòries en 14 jornades i 79 gols a favor, el tècnic no vol excés de confiança: “Sabem que aquí tenim una idea de joc molt definida, però hem de controlar les seves transicions. Tenen jugadores amb molt de nivell”. Si juga, Melanie arribarà avui als 500 partits. En canvi, es perd el partit Andrea Pereira, que té una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra.

Ajornat per covid

Avui hi ha programada tota la quinzena jornada de la primera femenina, però el partit que havia d’enfrontar l’Athletic Club i l’Atlético de Madrid s’ha ajornat per un brot de coronavirus al conjunt madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)