Barça

L’anunci de Ferran Torres és imminent

Barça. Si no hi ha cap sorpresa, avui es farà oficial el fitxatge i demà hi haurà la presentació

Si no hi ha cap sorpresa d’última hora, el Barça anunciarà durant el dia d’avui el fitxatge de Ferran Torres. Després de tancar l’acord durant la setmana passada amb el Manchester City, amb un traspàs valorat en 55 milions d’euros més 10 en variables –a priori de difícil compliment–, l’extrem de 21 anys es convertirà en jugador blaugrana després de passar la corresponent revisió mèdica aquest matí, i és que el futbolista ahir ja va arribar a Barcelona. Si tot va segons el previst, demà es farà la seva presentació oficial i se’l podrà veure per primera vegada al Camp Nou amb la samarreta del Barça.

L’anunci oficial del fitxatge serà el primer pas, però encara quedarà el més complicat, que és poder inscriure Ferran Torres complint el limit salarial imposat per LaLiga. En aquest sentit continua sent determinant alliberar massa salarial de la plantilla i per això es continua treballant en la sortida de jugadors com ara Umtiti, Coutinho, Demir, Luuk de Jong i, fins i tot, Sergiño Dest. Una altra via és la renovació a la baixa de Demebelé, que s’hauria de confirmar aquesta setmana. Sigui com sigui, Ferran Torres, igual que Alves, no podrà jugar contra el Mallorca perquè el període per inscriure jugadors s’obre el 3 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)