Barça

Ferran Torres, unes hores més a la nevera

Barça. El valencià aprova la revisió mèdica, però problemes burocràtics ajornen una dia més l’anunci oficial del fitxatge

Ferran Torres recordarà el seu traspàs al Barça. Fitxatge amb altes dosis de suspens. Tensa espera. Dia llarg i esgotador el d’ahir, dilluns, amb el jugador valencià instal·lat en un hotel a prop de Barcelona mirant com avançaven les agulles del rellotge mentre esperava una resposta positiva i un anunci oficial que finalment no van arribar i que s’espera que es produeixin en les pròximes hores. Ferran jugarà en el Barça. Això ho té clar ell, el Barça i el Manchester City, perquè l’acord entre totes les parts és total, però tot s’ha dilatat més del previst per la maleïda burocràcia.

La jornada va començar ben aviat, a les nou del matí, amb Ferran Torres passant l’habitual reconeixement mèdic. El jugador va passar la protocol·lària revisió a l’Hospital de Barcelona i després va completar l’examen mèdic a la ciutat esportiva Joan Gamper. Allà es va comprovar l’estat físic del seu peu, després que el mes d’octubre passat, en la final de la Nations League contra França, es fes una petita fractura a la part superior del peu. Ara es troba ja en la recta final de la seva recuperació. Físicament va aprovar l’examen, però uns problemes burocràtics van impedir que el Barça pogués fer oficial l’acord. Tot indicava que el comunicat del Barça arribaria a la tarda; després, al vespre, i al final no es va acabar produint. Serà avui. Comunicat i presentació en societat. La presentació estava programada per avui al matí, i possiblement ara sigui a la tarda.

Ahir era dia festiu a Anglaterra, i això va complicar encara més les coses. El Barça estava pendent d’uns documents que el City no va poder enviar a temps. També ho ha endarrerit tot una mica LaLiga, que està analitzant l’operació amb lupa per temes de fair-play. El Barça continua havent d’alliberar massa salarial per poder-lo inscriure, a ell i a Dani Alves.

Les xifres estan clares: el Barça pagarà uns 55 milions d’euros pel traspàs, més 10 en variables, i ho faria en quatre terminis. Amb el seu fitxatge, el Barça s’assegura gol i verticalitat. Xavi Hernández el podrà fer jugar obert a la banda o com a davanter centre, on ha destacat en els últims partits amb la selecció espanyola, en una posició en què Luis Enrique li ha tret suc. La seva versatilitat i joventut (21 anys) són un tresor.

REVISIÓ OK

El davanter valencià, encara lesionat al peu, passa amb èxit l’examen mèdic

MALEÏDA PAPERASSA

Problemes amb la documentació del City i el recel de LaLiga ho han endarrerit tot

AVUI, DIA CLAU

El Barça confia poder anunciar, avui sí, el fitxatge i presentar el jugador a la tarda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)