Barça

L’equip, en quadre

Ferran Torres encara no debutarà a Mallorca, on l’equip disputarà el proper partit el dia 2 de gener, i no serà l’únic blaugrana que no jugarà. I és que el Barça està en quadre. Xavi Hernández ja tenia força jugadors de baixa i la llista, després del Nadal, s’ha incrementat. Si dilluns van ser Lenglet i Dani Alves els que van donar positiu per covid-19, ahir van ser Jordi Alba i Alejandro Balde, i tots quatre són baixa segura per a l’esmentat desplaçament a l’illa.

A aquests s’hi han d’afegir els sancionats Gavi i Sergio Busquets, que hauran de complir càstig per acumulació de targetes grogues, i els lesionats, que formen una llarga llista: Sergi Roberto va ser operat recentment d’una lesió muscular; Dest arrossega molèsties a l’esquena i no acaba de fer net; Braithwaite es recupera de la lesió al genoll de la qual va ser operat; mentre que Pedri, Ansu i Memphis són dubte, ja que es troben en la recta final de la recuperació de les seves respectives lesions musculars. Tots tres ja van exercitar-se ahir amb l’equip, Pedri va fer l’entrenament amb el grup, i Ansu i Memphis, només una part. No es va entrenar Ousmane Dembélé, que tenia “malestar general” i està pendent dels resultats d’una PCR, ni tampoc Araújo, Neto, Coutinho, Dest i Piqué, que, amb permís del club, s’incorporen avui.

COVID-19

Jordi Alba i Alejandro Balde van donar positiu en els tests realitzats ahir

PEDRI

El canari ja s’entrena amb el grup i podria tornar contra el Mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)