Barça

Mala pinta amb Dembélé

Frenada. Les últimes negociacions amb el representant del futbolista per a la renovació del contracte allunyen les posicions. El Barça espera que el distanciament no sigui definitiu

El Barça tenia com a prioritària i necessària la renovació del contracte d’Ousmane Dembélé aquesta setmana, no només perquè a partir de gener el futbolista és lliure de negociar amb qualsevol club, sinó també perquè, entre altres coses, l’entesa l’ajudaria a guanyar marge per a la inscripció de Ferran Torres. El club, però, no se n’està sortint. Un contacte amb el seu representant per intentar avançar en les negociacions va acabar ahir amb males sensacions. El club no es dona per vençut i mirarà que el distanciament no sigui definitiu, però hauria de canviar molt la situació perquè tot arribi a bon port.

Tot i les bones paraules que han dedicat Xavi Hernández i Joan Laporta a l’extrem, fins ara no hi ha hagut manera de convèncer el seu agent. Davant les reticències a renovar, el club s’havia plantejat forçar una venda del futbolista durant el mercat d’hivern, encara que sigui per una quantitat baixa de traspàs, però no hi ha cap escenari descartat, tampoc que Dembélé vulgui exhaurir el contracte fins al juny i marxar lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)