Barça

Faves comptades

Brot important. Amb els positius de Dest, Coutinho i Abde, el Barça ja acumula deu casos de covid-19 que, sumats als lesionats i als sancionats, deixen l’equip en quadre de cara a Mallorca

S’acumulen els problemes per a Xavi Hernández de cara al primer partit de l’any 2022 al camp del Mallorca. O mirat des d’una altra perspectiva, se li facilita molt la feina perquè pràcticament ja li han definit l’onze inicial. Ara mateix, són faves comptades per culpa del brot de covid-19 existent en la plantilla blaugrana, i que deixa en deu la xifra de positius ara mateix. Als set existents –Lenglet, Alves, Balde, Alba, Dembélé, Umtiti i Gavi– ahir se n’hi van sumar tres més: Dest, Coutinho i Abde. Un drama.

I per al duel a Son Moix cal sumar-hi els dos sancionats, Busquets i Gavi, encara que aquest últim també ho seria per covid, i els múltiples lesionats que hi ha en la plantilla. Ansu Fati, Memphis Depay, Martin Braithwaite, Sergi Roberto són baixa segura, Pedri és dubte molt seriós perquè encara no ha rebut l’alta mèdica i Ferran Torres encara no pot ser inscrit. Per aquest motiu Xavi va recórrer al filial per continuar preparant el partit contra el Mallorca i en la sessió d’ahir va cridar Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, Mika Mármol, Guillem, Lucas de Vega, Ilias i Estanis, del Barça B.

Ara mateix, el probable onze contra el Mallorca seria amb Ter Stegen a la porteria, Araujo, Piqué, Eric i Mingueza a la defensa, tots centrals, Frenkie de Jong, Nico i Riqui Puig al mig del camp i al davant Ilias i Jutglà a les bandes amb Luuk de Jong al centre. I esperar que no caigui ningú més.

LLISTA MOLT LLARGA

Entre positius, lesionats, no inscrits i sancionats hi ha divuit baixes

LA DADA

La defensa a Mallorca seria de quatre centrals, amb Araujo, Piqué, Eric i Mingueza
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)