Barça

Busquen més gol

El Barça estudia la possibilitat d’incorporar Álvaro Morata en una operació a tres bandes amb el Juventus i l’Atlético de Madrid

En el club són conscients que és complicada i continuen molt enutjats amb Dembélé perquè els ha generat un problema brutal amb el ‘fair play’ per poder inscriure Ferran Torres

Que el Barça no va sobrat de gol és una evidència. Les xifres són molt clares. I per aquest motiu s’ha fitxat Ferran Torres i s’està estudiant la possibilitat d’incorporar també aquest gener Álvaro Morata. Ho va avançar el diari As, i aquest diari poc després va poder confirmar que el davanter interessa i que agrada molt a la direcció esportiva del club blaugrana. Ara bé, no amaguen que és una operació complicada perquè s’han de donar diversos factors que la facin viable. El principal, és clar, és que el Barça aconsegueixi alliberar massa salarial i tingui més marge per poder inscriure jugadors. Això és el principal i el més urgent, més enllà de si cal o no pagar traspàs pel futbolista.

L’altre aspecte important és que caldria posar d’acord dos clubs, l’Atlético de Madrid i el Juventus. Morata juga cedit al club torinès però els seus drets federatius els té l’Atlético. La clau perquè l’operació arribi a bon port seria fer-hi entrar el deute que el club madrileny té amb el Barça per Griezmann. Li deu 40 milions pel traspàs del francès. I el Juventus va signar amb l’Atlético una cessió per dos anys per Morata, a canvi de 55 milions, dels quals només n’han pagat 15. Els 40 que falten ja no els pagarien i l’Atlético traspassaria Morata al Barça valorant-lo en els 40 milions que li deu per Griezmann. Els tres clubs sortirien satisfets amb l’operació i el jugador també. De fet, en la informació, s’especifica que Xavi ja ha parlat amb Morata per comentar-li que el vol en el seu projecte més enllà dels sis mesos que queden per acabar la temporada i que el jugador accepta rebaixar-se la seva fitxa actual, que és de 10 milions d’euros anuals.

Sense ser un gran golejador, Morata sí que garanteix una xifra prou rellevant de gols en tots els equips pels quals ha passat, tots de gran rellevància. Les seves xifres globals són les següents: 471 partits, 176 gols i 61 assistències. En el Real Madrid va jugar 95 partits i va fer 31 gols, en el Juventus va disputar 160 partits i va marcar 54 gols; en el Chelsea, 72 partits i 24 gols, i en l’Atlético de Madrid, 61 partits i 22 gols.

Enfadats amb Dembélé

Hi ha un enuig monumental en el Barça amb Ousmane Dembélé. De fet, ja donen per impossible que s’acabi quedant malgrat que fa uns dies semblava que sí que renovaria. La seva continuïtat era clau per poder inscriure Ferran Torres i ara han tornat a entrar les presses al Barça. Tot se’n va anar en orris en la trobada que van mantenir dimecres amb els seus agents, i aquests van plantejar unes condicions inassumibles per renovar. Dembélé demana 30 milions d’euros bruts per temporada, 15 milions per al representant i 30 per al jugador com a prima de renovació, segons va revelar Televisió de Catalunya. Fonts del Barça han assegurat a aquest diari que se senten utilitzats pel jugador francès i creuen que està jugant amb ells i dos clubs més per treure més diners. És per aquest motiu que el Barça ja ha dit prou i no pensa moure ni un dit més per renovar-lo. La intenció ara és vendre’l en el mercat d’hivern, perquè si no ho fa tornen els problemes per inscriure Ferran Torres. Una opció difícil perquè els agents perdrien la prima de fitxatge.

MORATA

Agrada a Xavi, que ha parlat amb ell, i també a la direcció esportiva del club

A TRES BANDES

L’Atlético deu diners al Barça per Griezmann i la Juve s’estalviaria pagar 40 milions

DEMBÉLÉ

En el Barça creuen que està jugant amb ells i dos clubs més per treure més diners

XIFRA

176
gols.
ha marcat Morata en els 471 partits que ha jugat en el Madrid, el Juventus, el Chelsea i l’Atlético

Abde renuncia a l’equip del Marroc

Abde ha pres una decisió que pot marcar la seva carrera esportiva. L’extrem del Barça ha renunciat a jugar amb la selecció del Marroc per poder-ho fer amb l’espanyola, ja sigui amb la sub 21 o l’absoluta de Luis Enrique. El jugador blaugrana té la doble nacionalitat. El combinat marroquí havia convocat Abde de cara a disputar la copa d’Àfrica, que es disputarà al Camerun del 9 de gener al 6 de febrer, i això el perjudicava perquè no podria participar amb el Barça durant tot el mes de gener. Després de meditar quina decisió prendre, Abde ha considerat que el millor per a ell és continuar sota la disciplina del Barça i aprofitar tots els minuts que li està donant Xavi Hernández amb el primer equip. Ara com ara, de fet, és titular. Ara podrà jugar la lliga, la copa i també la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)