Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Són tres punts d’or, és un triomf de grup, de família”

Xavi va marxar molt feliç de Mallorca. I no només perquè hi va obtenir la primera victòria del 2022 i l’equip se situa a un punt de la Champions, sinó perquè el triomf va arribar en unes circumstàncies molt difícils per la quantitat de baixes que tenien. “Són tres punts d’or tenint en compte les circumstàncies. És una victòria de grup, de família. Hem fet una primera part molt bona, competint molt bé, amb molta personalitat. Hem vingut sota mínims”, va recordar.

El tècnic blaugrana està convençut que l’equip va cap amunt i va demanar, això sí, que tingui més continuïtat per mantenir la intensitat en el joc com en la primera meitat. Es va felicitat, també, perquè l’equip va saber patir i va elogiar Ter Stegen, decisiu amb la seva aturada en el temps afegit. “Estic molt feliç pel Marc, ho necessitava. És un superporter i és una sort tenir-lo.” Xavi també va lloar el paper dels joves de l’equip. “Els xavals ens estan ajudant, i seran més els que debutaran. Tenen compromís i mentalitat i estan preparats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)