Barça

Més que un entrenament: màgia i rialles al Camp Nou

Un dia especial. L’endemà de la victòria a Palma, més de deu mil culers, la majoria canalla, se citen a l’estadi en la sessió de portes obertes del primer equip del Barça

Matí de màgia, fantasia i rialles al Camp Nou. La primera plantilla del Barça es va entrenar ahir a l’estadi després de la important victòria a Son Moix contra el Mallorca. Sessió d’entrenament molt especial, oberta als socis i als aficionats blaugrana en general, com és tradició en aquestes dates nadalenques. Un total de 13.513 espectadors es van aplegar al Camp Nou per veure l’entrenament de l’equip de Xavi Hernández i la presentació oficial de Ferran Torres.

Va ser una sessió amb un ambient distès i amb treball de recuperació després del partit de diumenge a Palma, on hi va haver les absències de Dembélé, Abde, Balde, Gavi, Coutinho i Dest, tots ells positius en covid. Braithwaite i Sergi Roberto, lesionats, tampoc van treballar amb el grup. Sí que ho van fer Ansu Fati, Memphis i Pedri tot i no tenir l’alta mèdica encara.

El públic i la canalla va gaudir amb els seus ídols i es van sentir crits de suport a Xavi Hernández. Dani Alves va ser dels qui més química van mostrar amb els nens. Hi va haver aplaudiments també per a Nico González, que justament ahir va fer 20 anys. Un altre dels aclamats va ser lògicament Ferran Torres, que ahir va viure un bany de barcelonisme i espera poder debutar ben aviat. Del filial van repetir els mateixos que van viatjar a Mallorca, amb els dos debutants Álvaro Sanz i Estanis Pedrola.

A l’equip l’espera ara un calendari frenètic en aquest mes de gener amb el debut en la copa contra el Linares, la visita a Granada en la lliga, la supercopa contra el Real Madrid, el partit contra el Rayo a casa i la visita a Mendizorrotza per tancar l’any. És un calendari exigent, però la victòria contra el Mallorca i el bon partit al Sánchez Pizjuán en l’últim partit del 2021 han fet tornar l’optimisme.

Aquest entrenament no va poder fer-se l’any passat per culpa de la pandèmia. De fet, aquest any la plantilla tampoc farà les habituals visites als hospitals per culpa de la covid.

AFORAMENT

13.513
culers
van assistir a l’entrenament de portes obertes que el primer equip va fer al Camp Nou.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)