Barça

Gerrard prem el botó de Coutinho

Barça. El brasiler agrada al tècnic de l’Aston Villa, mentre que Allegri allunya Morata del Camp Nou

El Barça continua explorant vies per alliberar massa salarial, requisit indispensable per poder inscriure Ferran Torres. Resolta la carpeta Alves, ara hi ha pressa per desbloquejar la situació del valencià. Mateu Alemany ja va dir dilluns públicament que el club volia inscriure Ferran abans de diumenge, però tant ell com el president i el mateix jugador saben que, per tal que això sigui possible, primer cal alguna sortida important. I, en aquest sentit, el nom de Philippe Coutinho torna a estar en primera plana. Ara mateix el seu destí més probable és Birmingham. L’Aston Villa ha accelerat els contactes amb el futbolista i el Barça, i les negociacions estan ben encaminades. El paper de Steven Gerrard està sent clau en l’operació. El tècnic de l’Aston Villa va coincidir amb Coutinho en l’etapa a Anfield Road i la bona relació entre tots dos hi juga a favor. Gerrard ha parlat amb Coutinho i creu que amb ell pot tornar a ser el futbolista que va brillar en la Premier durant les seves sis temporades al Liverpool. A Coutinho sempre l’ha seduït la idea de tornar al futbol anglès i el feeling amb Gerrard és un factor determinant. El brasiler és conscient que quedar-se al Barça implica molt probablement perdre’s el mundial de Qatar 2022, perquè mai ha encaixat al Camp Nou, i ell vol ser a la cita mundialista. A Alves haver tornat al Barça li obre la porta del mundial, per a Coutinho quedar-se aquí implica que Tite el pugui acabar deixant fora de la llista. Casos oposats.

El Barça i l’Aston Villa estan valorant una cessió amb opció de compra a final de temporada. El gran problema és l’alta fitxa del brasiler. L’Arsenal, l’Everton, el Liverpool i el Newcastle, que incorpora Trippier de l’Atlético en aquest mercat d’hivern, també estan atents a la situació de Philippe.

Allegri posa aigua al vi

Pel que fa a possibles noves incorporacions, Massimiliano Allegri va parlar ahir en roda de premsa i va deixar un titular en clau Barça: “Morata no es mou de la Juve.” El tècnic italià, en la prèvia del Juventus-Nàpols d’avui (20.45 h), va voler tancar el debat sobre Morata. Xavi el vol, però Allegri també. Només acceptaria la seva sortida si arribés un substitut com seria el cas de Mauro Icardi (PSG). “Morata no se’n va. És un futbolista amb rendiment. El seu problema és que li posen etiquetes equivocades, però és un jugador important. He parlat amb ell i no es mou. Cas tancat”, va dir. Les paraules d’Allegri allunyen Morata del Barça en aquest mercat d’hivern, tot i que Xavi encara no ho dona tot per perdut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)