Barça

“Anem pel bon camí”

Xavi Hernández. El tècnic del Barça assegura que l’equip està creixent, dona molt valor a les últimes victòries i manté que continuarà comptant amb Dembélé encara que no renovi

“Guanyem i et veus fins i tot més maco i no hi ha tanta crítica. Guanyar és sempre positiu.” Xavi Hernández ho té clar. La línia de l’equip és ascendent i això, en part, és gràcies a la confiança que donen els triomfs. El tècnic creu que “anem pel bon camí” i que caldrà reafirmar-ho vencent el Granada, un rival en ratxa i que té “un gran entrenador”. Xavi veu molta millora en el seu equip, tanta que està convençut que poden plantar cara al Real Madrid en la supercopa. “Segur que competirem. En els partits d’aquesta temporada només hem estat inferiors al Bayern”, va assenyalar.

Molts noms propis van aparèixer en la seva compareixença. Elogis per a Jutglà pel seu coneixement del joc de posició, per a Dani Alves per la seva polivalència. Confia poder inscriure aviat Ferran Torres, encara positiu, i va confirmar que continuarà comptant amb Dembélé encara que no renovi. “El necessitem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)