Barça

Un equip sense aturador

1a divisió femenina. El Barça resol amb una altra golejada la primera cita del 2022, en un camp incòmode. Lieke Martens fa un doblet i Oshoala reapareix i tanca el marcador

Granadilla 0 Barça 7

GRANADILLA:Cubedo, P. Hernández (S. Doblado, 46’), Blom (Angue N’Guessan, 46’), Martín – Prieto (W. Argüelles, 85’), Zaremba, Falknor (G. Robledo, 62’), Ramos, S. Hernández, Pérez, Pisco (Aithiara, 75’), i Cáceres.BARÇA:Paños, Marta, Paredes, Jana (Melanie Serrano, 64’), Leila, Engen (Ornella, 76’), Patri, Aitana (Pina, 30’), Graham, Rolfö (Maria Pérez, 76’) i Martens (Oshoala, 76’).GOLS:0-1 (25’) Pisco, en pròpia porta. 0-2 (29’) Hansen. 0-3 (48’) Rolfö. 0-4 (63’) Martens. 0-5 (69’) Martens. 0-6 (74’) Patri. 0-7 (89’) Oshoala.ÀRBITRA:Cebollada López.T.G.:Martin Prieto, de les locals, i Jana i el tècnic Jonatan Giráldez, de les visitants.T.V.:cap.

No hi ha aturador per al Barça, que va arrencar el 2022 amb la mateixa energia que va tancar l’any del triplet històric. El conjunt de Jonatan Giráldez arribava a un camp complicat i incòmode, el de gespa artificial de Granadilla de Abona, amb diverses absències de pes, entre lesions i covid, però en va sortir amb una altra golejada contundent. És la setzena victòria en setze jornades del conjunt blaugrana, que domina sense discussió la primera divisió femenina.

En un terreny de joc poc propici, les blaugrana van començar tenint problemes en la sortida de la pilota i els costava generar espais. Va trigar a arribar la primera ocasió, una rosca de Graham Hansen en una falta lateral que va estar a punt de sorprendre la portera local. Qui ho va fer va ser la seva companya Pisco, que la va batre sense voler en el 0-1 (25’). Poc abans, la davantera Cristina Martín Prieto havia tingut una ocasió molt clara per fer l’1-0, però la seva rematada va sortir molt alta. Van passar quatre minuts entre el 0-1 i el 0-2, de Graham Hansen, que va recollir una combinació entre Rolfö i Lieke Martens.

Només començar la segona part, Rolfö va fer el 0-3 amb una bona definició. Lieke Martens va marcar el quart en una acció individual brillant i el cinquè, en resoldre un contraatac. Amb les canàries atordides, va arribar el 0-6, en un bonic xut de Patri.

Aitana cau i Oshoala torna

Va reaparèixer Oshoala, que va tenir temps de tancar la golejada (89’). Jonatan Giráldez també va fer entrar les joves Ornella i Maria Pérez. En canvi, la mala notícia va ser la lesió d’Aitana Bonmatí, que va haver de deixar el camp molt aviat (30’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)