Barça

Avui ja hi seran tots

Convocatòria. Ansu Fati, De Jong i Araujo, tots tres sense l’alta mèdica, viatgen al matí al matí mentre que Pedri i Ferran Torres, ara ja negatius, s’incorporaran més tard a l’expedició

Ansu Fati, Frenkie de Jong i Ronald Araujo formaven part de l’expedició del Barça que va marxar ahir cap a Riad. Ho van fer sense l’alta mèdica però amb la confiança que tots tres podran ser en el clàssic contra el Madrid.

El defensa uruguaià, operat divendres d’una fractura al segon i al tercer metacarpià de la mà dreta, està disposat a forçar per ajudar l’equip a arribar a la final de la supercopa. Hauria de jugar amb una fèrula protectora. La seva participació podria ser molt necessària tenint en compte la baixa d’Eric Garcia.

Els que no van viatjar amb l’expedició, on tampoc hi era Laporta malgrat ser ja negatiu però que ho farà més tard per motius laborals, eren Pedri i Ferran Torres. S’incorporaran avui a l’expedició després que ahir a la tarda ja donessin negatiu en la prova PCR i el club informés a les autoritats competents. Xavi els volia a tots i si ho considera oportú els hi podrà donar minuts en el clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)