Barça

El gran dia d’Oshoala

1a Iberdrola. Un trio de gols de la davantera en el primer temps i una altra diana de Rolfö certifiquen un triomf molt plàcid

Barça 4 Betis 0

BARÇA:Cata, Mapi Léon (Paredes, 76’), Melanie, Pina, Graham (Rolfö, 61’), Marta, Patri (Engen, 61’), Leila, A. Pereira, Oshoala (J. Hermoso, 70’), Martens (Ona, 76’).BETIS:Thalmann, Valle, Eva Llamas, Jacobs, Nuria, Leire, León (Medina, 70’), Da Eira (Asantewa, 61’), Paula P., Vicky, Laura M. (Babajide, 70’).GOLS:1-0, Oshoala (18’). 2-0, Oshoala (37’). 3-0, Oshoala (45’). 4-0, Rolfö (66’).ÀRBITRE:Frías Acedo.

En el retorn a la lliga després de proclamar-se campiones de la supercopa, el Barça femení es va imposar al Betis amb molta claredat i continua amb pas molt ferm en el camí per endur-se aquesta lliga. A més a més ja han marcat més de cent gols en la lliga. Concretament 102.

Les blaugrana van tenir ocasions des de l’inici del partit, però l’única que va aconseguir veure porteria va ser Oshoala, la gran protagonista. Això sí, la davantera va marcar la diferència marcant un trio de gols abans del descans. Va fer l’1-0 aprofitant una centrada de Graham Hansen (18’), el segon després d’una assistència de Martens (37’) i el tercer després d’una errada defensiva del Betis (45’).

En la segona part les blaugrana van jugar molt tranquil·les i Rölfo va marcar el 4-0 definitiu just després d’entrar al camp aprofitant una centrada de Martens. Abans del duel, es va guardar un minut de silenci per la mort de Kety Pulido, capitana de l’equip que va guanyar la primera copa de la Reina el 1994, i les jugadores van oferir la supercopa a l’afició.

Allianz, nou patrocinador?

Segons va informar Esport3, l’empresa asseguradora Allianz estaria molt interessada a convertir-se en patrocinador principal de la secció del Barça femení i substituiria Stanley. La informació detalla que la companyia alemanya pagaria més dels 3,5 milions d’euros anuals que abona l’actual patrocinador. Stanley, que va firmar amb el club blaugrana el 2018, no té intenció de renovar el contracte.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)