Barça

“Vull continuar creixent”

Mercat. El jugador arriba cedit fins a final de temporada i el Barça s’ha reservat una opció de compra lliure. Espera respondre a la confiança que li ha fet Xavi i vol aprendre molt d’ell

Ja és oficial. Adama Traoré torna al FC Barcelona. Arriba cedit fins a final de temporada i, en les negociacions amb el Wolverhampton Wanderers, el club blaugrana s’ha reservat una opció de compra lliure, sense que se n’hagi especificat la quantitat. La presentació oficial serà dimecres al Camp Nou. A diferència de les de Xavi, Alves i Ferran Torres, però, aquest cop serà sense públic.

Adama arriba al Barça, en teoria, per agafar el lloc de Dembélé i ocupar la posició d’extrem en l’equip de Xavi. “Estic molt content que Xavi hagi confiat en mi i espero respondre a aquesta confiança sobre el terreny de joc. Tinc l’oportunitat d’aprendre d’un mister que és una llegenda al club i això m’ajudarà a continuar creixent com a jugador”, va declarar als mitjans del club. Adama també va explicar que conserva les mateixes qualitats que quan va marxar, però que ara és millor futbolista. “En tot aquest temps, he crescut com a jugador.” L’extrem també va assegurar que donaria el cent per cent de si mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)