Barça

Frenkie: “Puc aportar molt més”

Autocrític. De Jong, autor de l’últim gol del Barça en la lliga al camp de l’Alabès, sap que el seu rendiment en els últims mesos està sent inferior a l’esperat i diu que hauria de “destacar més”

“Crec que puc aportar més. Hi ha hagut moments en què he estat en bona forma i altres moments en què he ofert un nivell més baix, però tinc clar que puc aportar molt més a l’equip i destacar més.” Són paraules de Frenkie de Jong en una entrevista concedida a NOS Sports. L’internacional neerlandès va marcar el gol de la victòria a Mendizorrotza en l’últim partit de lliga del Barça contra l’Alabès abans de l’aturada d’aquest mes de gener, però aquell gol no maquilla res. Molts aficionats fa temps que esperen un pas endavant de Frenkie, que per ara no s’ha produït. Ell sap que el seu rendiment en els últims mesos està sent més aviat discret i fa autocrítica, però també diu que algunes crítiques no són objectives: “M’agrada el futbol i llegeixo les notícies. La gent parla molt. A vegades sembla que no hagin vist el partit. Molts periodistes s’imiten i s’acaba generant una atmosfera negativa.” “En tres anys gairebé mai he estat a la banqueta. És normal ser suplent en algun partit, perquè hi ha molts partits en una temporada”, explica amb motiu d’alguna suplència recent. “El Barça no és el millor ara mateix, però continua sent el club més bonic del món”, considera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)